Fradi: óriási fordulat Tokmac ügyében?

Nyilatkozott a kiszemelt középpályás.

Forrás: fradi.hu

Korábban többször is beszámoltunk arról, hogy Tokmac Nguen távozhat a Ferencvárostól, hiszen lejár a szerződése, az utóbbi napokban pedig a Besiktas érdeklődött iránta.

A török sajtó vasárnap még arról írt, hogy a norvég játékosnak és menedzsmentjének csak a fizetési igényekben nem sikerült megegyezni az isztambuli klubbal (jelenleg bő 1,5 millió eurót keres évente a Fradinál - bár ez túlzás lehet, 1,2 millió eurós, 3 éves szerződés szeretett volna, a Besiktas ezzel szemben először 750 ezer, majd 1 millió eurót ajánlott neki), ám hétfőn már arról cikkeztek, hogy Tokmac mégsem vált, hiszen megüzente a törökök vezetőségének: elfogadta a zöld-fehérek hosszabbítási ajánlatát.

Kubatov Gábor, a Fradi elnöke egyébként néhány napja azt nyilatkozta, tárgyalnak a 28 éves szélsővel, és legkésőbb a hét közepéig eldől a sorsa.

Mindeközben a Kalmar 28 éves norvég középpályásával, Oliver Berggel (akinek lehetséges átigazolásáról május 6-án írtunk) kapcsolatban az ulloi129.hu idézett egy nyilatkozatot.

"Nem nagyon tudok erről beszélni. Addig nem is tudtam, míg nem olvastam az újságban. Ha van ilyen ajánlat az asztalon, akkor azt meg kell fontolni. Nekem is át kell gondolni, hogy mi a legjobb a számomra. Ha jól játszom, jól teljesítek, akkor lesznek érdeklődők, ez a következménye a célba vett munkának" - mondta Berg.

FRISSÍTÉS:

11.54: 

Friss fejlemények Tokmac átigazolási ügyében, részletek itt!

Legfrissebb híreink