Fradi: már bemutatkozott a felnőtteknél, most profi szerződést kapott

Gólerős védőnek szavaztak bizalmat.

Forrás: Ferencváros

ÍME, A FRADIMÉDIA BEJELENTÉSE:

"PROFI SZERZŐDÉST KÖTÖTTÜNK A GÓLERŐS FIATAL VÉDŐVEL
A felnőttek között az őszi idényben bemutatkozó 17 éves futballista is csatlakozott Szerhij Rebrov csapatához.

Az élete első profi szerződését hétfőn aláíró Csontos Dominik nevét 2019. október 30-án ismerhették meg szurkolóink, miután az akkor még csupán 16 éves védő csereként beállva fél órát játszott a BKV Előre vendégeként 3-1-re megnyert idegenbeli kupamérkőzésünkön.

Csontos alig három héttel később az élvonalban is debütált, hiszen vezetőedzőnk, Sergei Rebrov az emlékezetes debreceni, 6-1-es győzelmünk alkalmával is becserélte. Csontos Debrecenben az ilyenkor szokásos beavatáson is átesett – erről az ITT elérhető interjúban is olvashat!

Fiatal hátvédünk a Főnix Gold FC színeiben kezdett el futballozni. Székesfehérvárról érkezett a Fradiba 2015 nyarán, eleinte a középpályán szerepelt. Első szezonjában rögvest három gólt szerzett U14-es és U15-ös csapatainkban pályára lépve.

Élő közvetítés az átigazolásokról - újabb NB I-es csapattól igazolt a Szeged - NB1.hu

 

A következő idényben az U15-ös gárdát erősítette, 26 meccsen ötször volt eredményes. A 2017/2018-as kiírás nagyját U16-os csapatunkban teljesítette, ekkor már védőként játszva négyszer talált be, közben két meccsen az U17-es csapatban is megkapta a lehetőséget. A 2018/2019-es évadot teljes egészében ennél a korosztálynál töltötte, újabb hat gólt szerzett.

A jelenleg is zajló idényben U19-es csapatunk tréningjei mellett többször részt vett az NB I-es csapatunk edzésein is, az utánpótlás-bajnokságban 14 mérkőzésen egy gólt ért el. Amellett, hogy a hazai kupasorozatban és az NB I-ben is bemutatkozott, további két alkalommal a kispadra is leülhetett az MK-ban.

Csontos Dominik az aláírást követően nyilatkozott a FradiMédiának:

FM | Csontos: „A bizalmat megkaptam a Fraditól, élni szeretnék vele" | 2020. 01. 06.

Profi szerződést kötöttünk a gólerős fiatal védővel, Csontos Dominikkel. A felnőttek között az őszi idényben bemutatkozó 17 éves futballista boldogan nyilatkozott a FradiMédiának.

Legfrissebb híreink