Fradi: 19-szeres bajnokcsapat vinné Rebrovot?

Patinás együttessel hozták hírbe.

Forrás: FTC/Facebook

Szerhij Rebrov megszerzését 2018-ban jelentette be a Ferencváros. Az ukrán edző kinevezése nem volt rossz döntés, hiszen első szezonjában bajnoki címet szerzett a zöld-fehér csapattal. Sőt, a nemzetközi porondon is villantott a Fradi Rebrovval: a fővárosiak a főtáblára jutottak az Európa-ligában. Ebben az idényben is jól muzsikált eddig az FTC a bajnokságban, a csapat vezeti a táblázatot, a második helyen álló MOL Fehérvár hátránya három pont. A képet árnyalja, hogy a fehérváriak két meccsel többet játszottak, mint az éllovas.

Az ulloi129.hu török forrásokra hivatkozva arról ír, hogy Rebrov neve felmerült a Fenerbache alakulatánál. Nem csak az ukrán szakembert boronálták össze a török klubbal, többek között Nenad Bjelica és Walter Mazzari is esélyes lehet a posztra. Bjelica nemrég intett búcsút a Dinamo Zagreb csapatának, míg Mazzari korábban az Internél is dolgozott.

Így készül a Fradi Tábor a folytatásra - NB1.hu

 

Érdekesség, hogy Rebrovot korábban már egy másik török egylettel, a Besiktasszal is szóba hozták. Az ulloi129.hu a cikkében arra is rávilágít, hogy nem tűnik reálisnak Rebrov búcsúja.

A Fenert egyébként 1907-ben alapították. A bajnokságot 19 alkalommal nyerte meg, legutóbb 2014-ben szerezte meg az aranyérmet.

Legfrissebb híreink