Fiatal tehetséggel erősített a Paks

Hivatalos bejelentés.

Forrás: Paks

ÍME A PAKS BEJELENTÉSE:

,,Fiatal tehetséggel bővült védőink köre.

Harmadik 2020-as igazolásunk a mindösszesen 23 éves Szélpál Norbert, aki posztját tekintve belső védő, de megállja a helyét a hátsó sor bal oldalán is. A Békéscsabától érkezett újdonsült labdarúgónk 5 milliméter híján két méter magas, és U21-es utánpótlás-válogatott mérkőzéssel is büszkélkedhet. Karrierútja a Szeged fiatal csapataitól indult, majd a Vasashoz, később Békéscsabára igazolt, ahonnan 17 évesen a Ferencváros U21-es csapata hívta magához. 2014-ben a Diósdi TC-től kapott profi szerződést, két évvel később viszont visszatért a csabai lila-fehérekhez. Összesen 107 másodosztályú és 1 első ligás meccset követően pedig városunkban, immáron az NBI-ben folytatja pályafutását.

Élő közvetítés az átigazolásokról - új edző Putnokon, francia játékost igazolt a Fehérvár - NB1.hu

 

„Először is köszönettel tartozom a Békéscsabának az ott töltött évekért, de most egy gyerekkori álmom vált valóra, hisz’ első osztályú csapathoz tudtam igazolni. Szeretném meghálálni a paksi klubvezetők bizalmát, és készen állok rá, hogy beverekedjem magam a kezdőcsapatba, ezáltal pedig segítsem a klubot, valamint gyűjtögessem NBI-es mérkőzéseim számát” - fogalmazott honlapunknak újdonsült játékosunk, akinek a kontraktusa három és fél évre szól.
 
Szélpál Norbertnek csapatunk mezében sok sikert kívánunk!
 
*Norbert előzetes engedéllyel a múlt héten elutazott a csapattal Törökországba, így a szakmai stáb már napok óta a többiekkel együtt trenírozza Belekben."

 

Legfrissebb híreink