Feczesin: Vasas - részletek

Hivatalos bejelentés.

Forrás: Vasas

Már délelőtt beszámoltunk róla, hogy Feczesin Róbert Budapesten belül válthat csapatot. Az értesülés mostanra hivatalos bejelentessé érett, a magyar válogatott játékos visszatért az egyik nevelőegyesületéhez a Vasashoz.

ÍME A VASAS BEJELENTÉSE:

,,A Vasas FC 3 és fél éves szerződést kötött az az NBI-es góllövőlistát vezető válogatott labdarúgóval.

A téli átigazolási időszakban továbbra is céltudatosan zajlik keretünk megerősítése.

A 33 éves támadó utánpótlás-korosztályban – 1999-2001 között – már szerepelt a Vasas színeiben, azt követően Újpesten kezdte meg profi pályafutását, majd a DVSC és a Videoton színeiben szerepelt, valamint futballozott Olaszországban (Brescia, Ascoli, Padova), légióskodott Dél-Koreában és Törökországban is. Összesen 169 magyar élvonalbeli, 191 nemzetközi és 12 válogatott mérkőzésen lépett pályára.

Feczesin 2019 nyarán tért vissza Újpestre, ahol az NBI pontvadászatában 12 mérkőzésen 8 találatot szerzett, mellyel jelenleg vezeti az NBI-es góllövőlistát. A játékos 2019 szeptemberében a magyar labdarúgó-válogatottba is meghívót kapott Marco Rossi szövetségi kapitánytól.

Élő közvetítés az átigazolásokról - az NB III-as bajnokesélyes új edzőjével beszélgettünk - NB1.hu

 

Nagy Miklós, klubigazgató: - Komoly fegyvertényként értékelem, hogy az NB I-es góllövőlista vezetője elfogadta az ajánlatunkat és mától a Vasasban folytatja pályafutását. Feczesin Róbert személyében jelentős élvonalbeli, illetve nemzetközi tapasztalattal rendelkező labdarúgóval erősítettünk. Bár a jövő csapatát építjük a Vasasnál, de emellett a jelenre, a közeljövőre, az eredményességre és mindenekelőtt szurkolóink kiszolgálására is gondolnunk kell, akiket szeretnénk látványos támadófutballal és Vasas-gólokban gazdag mérkőzésekkel megörvendeztetni.

A támadó az Újpest FC ciprusi edzőtáborából kifejezetten azért utazott vissza Magyarországra, hogy 3 és fél éves szerződését aláírja.

- Tisztában vagyok azzal, hogy a klubnál milyen pozitív folyamatok történnek és ezért is fogadtam el a Vasas ajánlatát. Nagyon régről ismerem a klubot, hiszen 2 évet már eltöltöttem az utánpótlásban. Nagyon motivált vagyok a jövőre nézve és mindent meg fogok tenni a Vasasért. Szeretnék mindenben segítséget adni a fiataloknak és átadni a tapasztalataimat. Nagyon nehéz fél év elé nézünk, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a klub visszakerüljön oda, ahova való - mondta Feczesin Róbert."

Legfrissebb híreink