Ezzel a céllal vágnak neki a bajnokságnak a diósgyőriek

A sportigazgató magasra helyezte a lécet.

Forrás:

Zajlik az élet a Diósgyőrnél: Vági András visszatért az együtteshez, a csapat pedig megkezdte a felkészülést a következő szezonra. A miskolci csapatot az előző szezonban is csupán egy hajszál választotta el a kieséstől. Tajti József sportigazgató abban bízik, hogy sokkal nyugalmasabb idényük lesz. Tajti reményei szerint a középmezőny elején tud végezni a DVTK.
 
"A tavalyi bennmaradás és a keret átalakítása után idén egyértelműen a középmezőny a célunk. És van egy álmunk: a középmezőny elején szeretnénk végezni. Ehhez szükséges néhány új játékost leigazolása, de legfontosabb feladatunk, hogy a tavalyi átalakítás után a keretet egyben tartsuk" - nyilatkozta Tajti a dvtk.eu-nak
 

DVTK: visszatért a klub korábbi játékosa - NB1.hu

Eddig 50 meccsen húzhatta magára a csapat szerelését.

Fernando Fernández vezetőedző is abban bízik, hogy a csapatának a következő idényben nem a kiesés elkerüléséért kell küzdenie. Hozzátette, az első meccs kulcsfontosságú lesz.
 
"Ezt a bajnokságot máshonnan kezdjük, mint az előzőt, onnan kell folytatni, ahol az előző sorozatot zártuk. Ezúttal is realistának kell lenni, számomra az a legfontosabb cél, hogy megnyerjük az első találkozót. A játékosoktól azt várom, hogy olyan teljesítményt nyújtsanak, mint az előző bajnokság második felében, és akkor idén nem csak a bennmaradásért kell küzdenünk, hanem előrébb is végezhetünk. Azonban az elmúlt években megtapasztaltuk, hogy a 12 csapatos mezőnyben igen kemény a harc, pár győzelemmel utol lehet érni az élbolyt, míg néhány vereséggel le lehet csúszni a tabella aljára" - fogalmazott a tréner. 

Legfrissebb híreink