Ezért nem játszik a magyar válogatott védője Romániában

Leültek az edzővel.

Tegnap rendezték a román bajnokság felsőházi rájátszásának az egyik legfontosabb meccsét, a harmadik U. Craiova vendége az éllovas Kolozsvári Vasutas (CFR Cluj) volt. A mérkőzés végeredménye 0-0 lett, a kolozsváriak jelenleg 6 pont előnnyel vezetik a bajnokságot az FCSB (korábban Steaua) előtt, a fővárosi gárda után a Craiova következik egy egységgel lemaradva.
 
A kolozsvári alakulat kezdőcsapatában, de még a keretében sem volt viszont ott Lang Ádám, a magyar válogatott középső védője, aki eddig alapembernek számított. Viszont, a jelek szerint már nem számít majd annak.
 
A CFR kispadjára ugyanis visszatért Dan Petrescu, akivel tavaly bajnok lett a magyar drukkerei által Vasutasnak becézett csapattal, de az aranyérem megszerzése után Kínába igazolt a nyáron. Lang utána  érkezett Kolozsvárra. 
 
Petrescu viszont most visszatért, és jelezte Lang számára, hogy a védelemben inkább azokban a játékosokban bízik meg, akik tavaly hozzásegítették az aranyérem megszerzésében. Kolozsvárról származó információink szerint az említettek között négyszemközti megbeszélésre került sor.
 
A kialakult helyzetről szerettük volna megkérdezni Lang Ádámot, de nem értük el, így egyelőre azt sem tudtuk megtudakolni tőle, hogy kitölti-e a szerződéséből a hátralévő két évet.
 
Az mindenesetre meglepő, hogy a gárda régi-új vezetőedzője nem hagy bizonyítási lehetőséget a klub egyik legbiztosabbnak hitt játékosának...

Legfrissebb híreink