Ezekre a posztokra igazolhat új játékosokat a Mezőkövesd

Mozgalmas nyár lehet a csapatnál.

Az elmúlt szezon egyik meglepetéscsapata volt a Mezőkövesd, amely a 6. helyen végzett a bajnokságban. A csapatnál mozgalmasan telhet az átigazolási időszak. Eddig három játékos távozott: Moutari a Honvédhoz került, míg Molnár és Sillye visszatért a kölcsönadás után az anyaklubjához (előbbi a Puskás Akadémiához, utóbbi a Fradihoz).
 
Ugyan élő kontraktusa van Kosztának és Drazsicsnak, mindketten klubot válthatnak, hiszen vannak érdeklődők. Tóth Bence szintén új együtteshez kerülhet, hiszen nála is puhatolóznak. 
 

Mezőkövesdi játékossal erősíthet az Újpest - NB1.hu

Klubot váltana a futballista.

A kövesdiek eddig Sajbán Máté és Sajbán Miklós érkezését jelentették be. Emellett a vezetőség Hudák, Iszlai és Katanec szerződését is meghosszabbította. A Sajbán testvérek mellett további labdarúgók szerződtetését tervezik az elöljárók. Tóth László sportigazgató azt is elmondta a boon.hu-nak, hogy milyen posztokra érkezhetnek játékosok a Kövesdhez:
 
"Védő, középpályás, támadó. Úgy volt, hogy az ukrán Yevhen Selin nálunk folytatja, ha nem realizálódik egy külföldi ajánlata, de végül a ciprusi Anorthosis Famagusta labdarúgója lett. Úgyhogy ezen a poszton tovább keresgélünk, és bízunk benne, hogy a legutóbb a román élvonalbeli bajnokságban szerepelt középpályás igent mond, és a támadósorba kiszemelt 3 labdarúgó közül legalább ez egyik nálunk folytatja" - fogalmazott Tóth. 
 

Klubot válthat az NB I egyik gólzsákja - NB1.hu

Csapata húzóembere volt ebben a szezonban.

Legfrissebb híreink