Érdeklődik a Vidi és a Fradi a Mezőkövesd csatára után

Az ősz egyik legkellemesebb meglepetését mutatta.

Forrás: mezokovesdzsory.hu

A Mezőkövesd őszi remekelésének egyik zálogosa volt Budu Zivzivadze. A grúz támadó 6 gólt szerzett az NB I-ben, teljesítményével nagyban hozzájárult a matyóföldiek pillanatnyi dobogós helyezéséhez.

Élő közvetítés az átigazolásokról - változások az NB I élcsapatainál - NB1.hu

 

Értelemszerű, hogy a válogatott csatár több csapat érdeklődését is felkeltette - a grúz lelo.ge honlapnak adott nyilatkozatában erre is kitért. "Nem vagyok maradéktalanul elégedett a teljesítményemmel, még több gól volt bennem, juthattam volna nyolcig, kilencig, tízig. Remélem, tavasszal kihasználom a lehetőségeket. Könnyű és játszani az NB I-ben, ráadásul a környezetemben élők nagyon kedvesek, mindent megtesznek, hogy jól menjen a játék. Magyarországon jobban szeretik a technikás futballt, ez kedvez nekem. Ráadásul nagyon kedvelik a szurkolók a focit, a bajnokság színvonala nő, nagy a média érdeklődése, sokkal fejlettebb minden, mint Grúziában. A csapatok anyagilag is rendben vannak.

Tudom, hogy volt értem bejelentkezés más csapatoktól, meglátjuk, mi fog történni a téli átigazolási időszakban, vagy esetleg nyáron. Tudomásom szerint legélénkebben a MOL Fehérvár érdeklődött, de a Ferencváros is szóba került"

 

- mondta a játékos, aki a grúz válogatott reménybeli kerettagjaként a március végi Eb-pótselejtezőre készül.

A 25 éves Zivzivadze korábban Dániában, az Esbjerg gárdájánál is futballozott.

Legfrissebb híreink