Eppel és Lanzafame sorsáról nyilatkozott Urbányi

Hárman tudják, hová tértek vissza.

Forrás: honvedfc.hu

A DIGI Sport nb1.hu-nak küldött közleménye:

„A mi oldalunkról Eppel Márton leigazolásának kérdése tiszta, már tettünk neki ajánlatott, a továbbiakban a döntés rajt múlik” - mondta Urbányi István, a Budapest Honvéd FC sportigazgatója a Reggeli Startba, ahol a sportvezető beszélt a klub régi-új játékosairól is, Davide Lanzafame sorsáról és a klubcímerről is.

 

Eppel Márton külföldön folytathatja - NB1.hu

 

 

„A visszatérő játékosoknak nem kell magyarázni, mit jelent a Honvéd és mi is ismerjük őket ” - indokolta a klub korábbi focistájainak (Zsótér Donát, Baráth Botond és Nagy Sándor) visszatérését Urbányi István, a Budapest Honvéd FC sportigazgatója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. Az Egyesült Államokból hazatért szakember azt is elmondta, hogy az új igazolások kiválasztásánál az is szerepet játszik, hogy adott játékos mennyire illeszkedik bele a klub proaktív, dinamikus, előre játszó játékstílusába. Davide Lanzafame maradását illetően Urbányi István így nyilatkozott: „Davide egyelőre még egyéni edzővel készül, de a tervek szerint jövő héten már a csapattal együtt fog tréningezni és ha megfelel az általunk elvárt kritériumoknak, akkor maradhat nálunk”. A sportigazgató szerint a két hét múlva induló bajnokságra a kispestiek kész kerettel állnak neki.

Urbányi István a Budapest Honvéd címerkérdésével kapcsolatban először arról beszélt, hogy a 90-es évek elején ő játszott a Budapesti Honvédban és a Kispest-Honvédban is, éppen ezért azt tarja fontosnak, hogy mindenképpen vegyék figyelemben a szurkolók kívánságát, akik egyébként a klub Facebook-oldalán tartott szavazáson jelentős többségben az újragondolt Kispest-Honvéd címer mellett voksoltak."

Legfrissebb híreink