Elkezdte a Puskás Akadémia – ennyi játékos érkezhet

A cséká szerint nem akart gyilkolni az új szakvezető.

Forrás:

Mester és tanítványai először találkoztak: nemrégiben kinevezett vezetőedző, Hornyák Zsolt déli tizenkettőkor lépett be a Puskás Akadémia öltözőjébe, ahol Komjáti András tulajdonosi tanácsadó és Tóth Balázs sportigazgató társaságában köszöntötte a szabadságukról visszatérő játékosokat – jelentette a klub.
 
A fiúk ekkorra már túl voltak az EKG-vizsgálaton és a fogászati ellenőrzésen, a bemutatkozást követően pedig átmozgató edzésen vettek részt, amelyen természetesen a labda játszotta a főszerepet. Kedden további orvosi szűrés, valamint futófelmérés vár a felcsútiakra, akik szerdától teljes gőzzel készülnek a 2019/20-as szezon kihívásaira.
 
Az ismerkedés jegyében zajló első tréning után a vezetőedzőt, valamint a csapatkapitányt, Szolnoki Rolandot kérdezte meg a klub sajtóosztálya. Előbbi elmondta, az első hét végén, de legkésőbb 10 nap után térnek vissza rá, milyen posztokra kellene még igazolniuk, majd hozzátette, 1-2 játékos, maximum 3 érkezése várható, de csak akkor, ha a kiszemelt jobb, mint a keret jelenlegi tagjai. A cséká elmondta, az új vezetőedző az első napon még nem akarta meggyilkolni őket.

Legfrissebb híreink