DVTK: 4 játékos távozik

Hivatalos bejelentés.

Forrás: DVTK

ÍME, A DVTK BEJELENTÉSE:

"Négyen kölcsönben folytatják
Sajtótájékoztatóval kezdte az új évet Feczkó Tamás, a DVTK vezetőedzője, aki elárulta, hogy négy labdarúgót kölcsön ad a DVTK tavasszal. Ők már a felkészülést sem az első csapattal kezdik meg.

Élő közvetítés az átigazolásokról - változások az NB I élcsapatainál - NB1.hu

Forrás: Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu , nb2.hu , nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

- Bacsa Patrik, Szabó Bence, Tóth Barnabás és Zsolnai Richárd kevés játéklehetőséget kapott ősszel, de mivel meg voltam elégedve az edzésen mutatott teljesítményükkel, nem szeretnénk a pályafutásuk elé akadályt gördíteni - nyilatkozta Feczkó Tamás, a DVTK vezetőedzője. - Az a cél, hogy minél több játéklehetőséget kapjanak, ezért őket szeretnénk olyan helyre kölcsönadni, ahol valóban pályára is lépnek. Utána meglátjuk, hogyan tudnak majd segíteni a csapaton és a klubon."

DVTK: 4 távozó után 3 felkerülőt jelentettek be - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink