DVSC: "régi bútordarab" távozik a csapattól

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

A DVSC a harmadik helyen végzett az OTP Bank Liga mostani szezonjában, így a cívisvárosiak a nyáron újra kiléphetnek a nemzetközi porondra. A Lokinál már meg is kezdődött a játékosmozgás, hiszen Aleksandar Jovanovic öt év után távozik a csapattól. A futballista 163 tétmérkőzésen húzta magára a piros-fehér alakulat szerelését. A rutinos játékos ebben az idényben 507 percet töltött a pályán az NB I-ben.
 
Íme a debreceniek hivatalos közleménye Jovanovic búcsújáról:
 
"Öt Debrecenben töltött év után távozik a DVSC-től Aleksandar Jovanovic. A Boszniában született szerb játékos összesen 163 tétmérkőzésen lépett pályára a Loki színeiben. A csupaszív játékost győzni akarásáért nagyon szerette a debreceni közönség.
 
- Büszke vagyok, hogy itt lehettem Debrecenben. Nagyon szép a város, hihetetlen a klub és a közönség, nagyon tisztelek itt mindenkit. Boldog vagyok, hogy öt évet eltölthettem a Lokinál. Köszönöm szépen, hogy én és a családom mindent megkaptunk ahhoz, hogy kiválóan éljünk itt. Otthon éreztem magam, kedves emberekkel találkoztam mindig. Sajnos a legutóbbi műtétem után kihagytam néhány hónapot, majd ezt követően már nem kaptam annyi játéklehetőséget, amennyit szerettem volna - fogalmazott Aleksandar Jovanovic. - A klubnak az a filozófiája, hogy fiatalokat épít be, és ezzel nincs is semmi baj. Tehetséges labdarúgók vannak a csapatban, nagyon szurkolok nekik a jövőben is. Úgy érzem, van még 1-2 jó évem a pályán, ezért döntöttem a váltás mellett. Szeretném megköszönni Szima Gábor elnök úrnak, valamennyi edzőnek, akivel együtt dolgoztam, játékosnak, akivel együtt futballoztam, és klubnál dolgozónak. További sok sikert kívánok a csapatnak, szurkolni fogok a Lokinak a továbbiakban is!
 
 

null

null

 
Aleksandar Jovanovicnak köszönjük, amit a DVSC-ért tett, további pályafutásához pedig sok sikert kívánunk!
 
A DVSC elnöke, Szima Gábor a középpályás tétmérkőzései számával ellátott mezzel megköszönte Aleksandar Jovanovicnak azt az alázatot, amit a klub iránt tanúsított az itt eltöltött öt esztendő alatt."

Legfrissebb híreink