DVSC: közülük kerülhet ki Herczeg András utódja

Több edző is esélyes a posztra.

Forrás: dvsc.hu

Új edzővel vág neki a Loki az új évnek. Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy Herczeg András lemondott a posztjáról. A cívisvárosi együttes jelenleg a nyolcadik helyen áll a táblázaton, de a kiesést jelentő 11. pozíciótól csupán két pont választja el a hajdúságiakat.

DVSC: lemondott Herczeg András - NB1.hu

 

Az nso.hu összegyűjtötte azokat az edzőket, akik esélyesek lehetnek arra, hogy átvegyék a debreceni együttest. A portál értesülései szerint a vezetőség felvette a kapcsolatot Bódog Tamással, de a jelek szerint nem ő lesz a befutó. Szintén felmerült Boér Gábor neve. A fiatal edző legutóbb Győrben dolgozott. Boér debreceni szerepvállalását honlapunk is megszellőztette. 

Supka és Boér is Debrecenbe tart? - NB1.hu

 

Rutinos szakembernek számít Mészöly Géza és Supka Attila. Mészöly többek között az Újpest, a Vasas és a Győr együttesét irányította már, míg Supka remekül ismeri a debreceni viszonyokat, hiszen korábban már letette a névjegyét a DVSC-nél, az együttessel kétszer nyerte meg a bajnokságot. Egyik tréner kinevezése sem okozna szenzációt a cívisvárosban. 

Az esélyesek listája Vitelki Zoltán nevével zárul. Vitelki jelenleg nem munkanélküli, hiszen a Mezőkövesd második csapatának a felkészítéséért felelős. 

A debreceniek január 3-án kezdik meg a felkészülést a tavaszi idényre. Az elöljárók azt szeretnék, hogy az első edzést már az új mester vezetné.

Élő közvetítés az átigazolásokról - 15 tehetséget vinnének el más akadémiák - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink