DVSC: eldőlt Herczeg András sorsa

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

Pont kerül az edzőkérdés végére: Herczeg András marad a Loki vezetőedzője, a rutinos szakember egy évvel hosszabbította meg a szerződését. A cívisvárosi klub közleményét változtatás nélkül közöljük:
 
"Eldőlt, hogy a következő szezont is Herczeg András irányításával kezdi meg a DVSC labdarúgócsapata. A szakembernek nyáron lejárt a szerződése, és a felek újabb évre szóló szerződében állapodtak meg. 
 
Herczeg András 2017 nyarán – immár harmadszorra – lett a DVSC vezetőedzője. A 2017-2018-as szezonban a csapat épphogy lemaradt a dobogóról, de idén már sikerült a bronzérem, ennek köszönhetően az Európa-liga selejtezőjében indulhat. A bajnokság mellett a Loki a Magyar Kupában is jól teljesített, hiszen az elődöntőig menetelt, a Videoton tudta megállítani. 
 
Herczeg András 2018-ban az év edzője lett a 12 NB I-es klubtulajdonos, illetve vezető szavazata alapján. Idén nyáron a vezetőedzők között szintén legjobbnak választották, a RangAdó Díjátadó Gálán Marco Rossi szövetségi kapitánytól vette át a díjat."
 

Európa-liga: ezeket az ellenfeleket kaphatják a magyar klubok - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink