Diósgyőr: volt debrecenieket tettek ki a játékoskeretből

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

„A DVSC - DVTK mérkőzés után a DVTK vezetése úgy döntött, hogy nem kívánja meghosszabbítani Dušan Brković 2020. június 30-án lejáró szerződését. A kerettel kapcsolatos hír továbbá, hogy a mai nappal átadólistára került Haris Tabaković, aki megfelelő ajánlat esetén szabadon távozhat.

Dušan Brković két és fél esztendeje érkezett Diósgyőrbe, 63 mérkőzésen lépett pályára és 7 gólt szerzett a DVTK címeres mezében.

Haris Tabaković egy évvel ez előtt lett a DVTK labdarúgója, 20 mérkőzésen kapott szerepet, de mindössze négy találkozón volt a kezdő tizenegy tagja. Két gól fűződik a nevéhez.

A hátralévő két fordulóban egyik labdarúgó sem lesz már a DVTK keretében” - áll a DVTK-tól az nb1.hu-hoz eljuttatott közleményben.

A DVSC-től elszenvedett 4-0-s vasárnapi vereség után Feczkó Tamás utalt rá a nyilatkozatában, hogy nem mindegyik játékosa tett meg mindent a győzelemért. Mindkét játékos a kezdőcsapat tagja volt.

Brkovic és Tabakovic is volt korábban a Loki játékosa, de a DVTK hivatalos bejelentése erre és arra sem tért ki, hogy mi miatt született meg pontosan a döntés, az nb1.hu is csak tényeket közölt.

Legfrissebb híreink