Bors: Dárdai, Doll és Storck is képben, edzőváltás jöhet a Vidinél?

Inoghat Szabics Imre alatt a kispad?

Forrás: molfehervarfc.hu

Mint ismert, a MOL Fehérvár csapata az NB I 10. fordulójában 1-0-ra kikapott az Újpest vendégeként, úgy, hogy 80 percet emberelőnyben játszottak. A lefújást követően Szabics Imre vezetőedző is nemtetszését fejezte ki.

A fehérváriak szezonja eddig nem alakul túl ideálisan, a 7. helyen állnak a bajnokságban, az európai kupáktól (jelen esetben a Konferencia-ligától) pedig idő előtt, nagyon hamar búcsúztak. A mutatott játék miatt is felmerült a kérdés többekben, hogy Szabicsnak stabil-e a helyen a vezetőedzői poszton.

A Bors arról ír, hogy információik szerint a gondok ellenére jó eséllyel a télig nem várható változás a szakmai stábban, Szabicsnak 2024 nyaráig szóló szerződése van, így az elbocsátása jelentős anyagi terheket róna a Fehérvárra, azonban folyosói pletykák szerint Sallói István sportigazgató egy német edzővel már megkezdte a tárgyalásokat - a hírek alapján a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Bernd Storck, az FTC extrénere, Thomas Doll, és a Herthát irányító Dárdai Pál neve is felvetődött lehetséges utódként.

A Vidi pénteken a Paksot fogadja a bajnokságban.

Legfrissebb híreink