Bödét is kiállították - videó

Nem tudtak lenyugodni a sárga lap után

Forrás:

Nem mindennapi jelenetek zajlottak le a Paks - Puskás Akadémia mérkőzés első félidejében.

Először a 38. percben a játékvezető kiállította szövegelésért Könyves Norbertet a Paksból, akinek a segítségére sietett Böde Dániel csapatkapitány, hátha a szavai jobb belátásra tudja téríteni a bírót. Azonban egy perccel később, egy szabálytalanságot követően, tömegjelenet alakult ki a pálya közepén. Ennek során Böde kicsit arrébb lökte az egyik felcsúti játékost, aki indokolatlanul nagyot esett, és itt sem maradt el a ,,jutalom". Böde Dániel a 39. percben vehette az irányt az öltöző felé.

Élő közvetítés és a gólok története a 20. forduló meccseiről - NB1.hu

A 20. forduló programja: HONVÉD-ZALAEGERSZEG 1-0 g.: Kálnoki-Kis (43.) MOL FEHÉRVÁR FC - MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 2-1 g.: Hodzic (17.), Houri (37.) ill.Berecz (16.) PAKSI FC - PUSKÁS AKADÉMIA FC 0-1 g.: Favorov (11.) kiállítva: Könyves (38.), Böde (41.) KISVÁRDA MASTER GOOD - KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 3-3 g.: Melnyik (34.), Tischler (60., 64.)

A Paksnak nagyon nem jönnek jól az eltiltások, mert a csapat elindult a bennmaradáshoz vezető úton. Nem lesz könnyű feladata a szakmai stábnak, hogy a két játékost pótolni tudja.

Security Check Required

(null)

Legfrissebb híreink