Betalált a brazil sztárigazolás - a Vidi is ikszelt

Jól küzdöttek a lendvaiak. GÓLOK TÖRTÉNETE.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL Fehérvár csapata felkészülési mérkőzésen 2-2-es döntetlent játszott a szlovén másodosztályú NK Nafta Lendvával Bükön. 

A Kovácsik - Bolla, Musliu, Rus, Zeke - Pátkai, Nyári - Nego, Hodzic, Géresi - Zivzivadze kezdővel felálló székesfehérváriak már a 9. percben hátrányba kerültek, a lendvaiak Bizjak találatával szerezték meg a vezetést, megtartva előnyüket a szünetig. 

A félidőben Kovács és Evandro érkezett a Vidibe, góllá végül a 60. percben érett a fehérváriak támadójátéka, Nego emelése után Körmendiről pattant be a labda a kapuba. A hajrát a Kovácsik - Vágó, Nikolov, Stopira, Nego - Houri, Kovács - Funsho, Evandro, Petrjak - Nikolics csapattal játszotta le Márton Gábor együttese, ám ismét futniuk kellett az eredmény után. Drk találata után végül az újdonsült nyári sztárigazolás, a brazil Evandro kotort be közelről egy helyzetet, beállítva a 2-2-es végeredményt.
 

MOL Fehérvár-Lendva (szlovéniai) 2-2 (0-1)

Fehérvár: Kovácsik - Bolla, Musliu, Rus, Zeke - Pátkai, Nyári - Nego, Hodzic, Géresi - Zivzivadze. A hajrában: Kovácsik - Vágó, Nikolov, Stopira, Nego - Houri, Kovács - Funsho, Evandro, Petrjak - Nikolics

gólszerzők: Körmendi (60. - öngól), Evandro (85.), ill. Bizjak (9.), Drk (77.)

 

Korábban a Ferencváros is döntetlent ért el szlovén ellenfelével, részletek a linkre kattintva érhetőek el.

Legfrissebb híreink