Alakul, hogy ki lehet a Kispest vezetőedzője

Nem csak egy szakember sorsáról tárgyalhatnak.

Forrás:

Továbbra sem lehet hivatalosan tudni, hogy ki lesz a 10. helyen álló Kispest vezetőedzője. Bódog Tamás menesztése után az utolsó 4 mérkőzésen 7 pontot szerezve az a Pisont István irányította a Honvédot beugróként, aki tavasszal szintén ilyen funkcióban irányította a piros-feketéket, akikkel akkor Magyar Kupát nyert.

A posztra Szabó Zoltán, a Topolya vezetőedzője volt a legesélyesebb, aki viszont időközben sajnos elhunyt, így új szakember után kellett nézniük a vezetőknek.

Kispest: védő távozhat, középpályás és szélső érkezhet - NB1.hu

 

A jelöltek közül a legutóbbi információk szerint Horváth Ferenc és Kuttor Attila maradt versenyben, az nb1.hu úgy tudja, mindkét szakvezetővel történtek hivatalos egyeztetések.

A jelek szerint Horváth áll nyerésre, ám róla tudni kell, hogy jól megszokott stáb veszi körül (egyébként Kuttornak is megvannak a maga emberei). Szamosi Tamás szokott lenni a pályaedzője, Borsos Vilmos meg a kapusedzője, viszont ezekre a posztokra vannak emberek Kispesten, legalábbis Bódog menesztése után mindenki maradt, így szinte biztosra vehető, hogy nemcsak egy ember sorsáról zajlanak az egyeztetések.

A Kispest január 4-én kezdi el a felkészülést.

FRISSÍTÉS, 19.00:

 

Visszatérhet korábbi csapatához a magyar válogatott szélső - NB1.hu

 

FRISSÍTÉS, 11.07:

Kispest: megvan a vezetőedző! - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink