A zseni villanásai: nagyon kitömték a Puskás Akadémiát

Kiváló döntést hoztak a paksi vezetők.

Forrás: paksifc.hu

Paks-Puskás Akadémia 6-2 (3-1)

Tovább tart a Paks menetelése Bognár György irányításával. Az Osztermájer Gábort váltó tréner az ötödik győzelmét aratta a Tolna megyei csapattal a bajnokságban, a mérleget a Honvéd elleni 0-0-s döntetlen teszi teljessé. Kis túlzással egyébként a hazaiak szűk húsz perc alatt eldöntötték a meccset a három gólig jutó Hahn vezérletével. A 25 esztendős labdarúgó egyébként a második félidőben is beköszönt, a negyedik találata után a paksi portál az élő közvetítésében zseninek titulálta a paksi játékost. Talán az már nem is lep meg sokakat, hogy Böde megint a védelemben jutott szóhoz. A felcsútiak hatodszor maradtak alul ebben az idényben a bajnokságban. A Paks pedig jelenleg a második helyen áll a táblázaton. 

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: HAHN JÁNOS

Megkockáztatjuk, hogy tíz emberből tíz Hahn Jánost nevezné meg a találkozó hősének. A Paks labdarúgója négyszer mattolta a felcsúti védelmet, ami megsüvegelendő teljesítmény. Érdekesség, hogy ebben az idényben már kilenc találatot szerzett, ezzel vezeti a góllövőlistát. 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: HEGEDÜS KORAI BRAVÚRJA

A hatodik percben 0-0-s állásnál Mance került nagy helyzetbe, nyolc méterről leadott fejesénél Hegedüs védett hatalmasat. A paksi kapus ezzel a mozdulatával is bizonyította, hogy nem véletlenül számít rá Marco Rossi.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

12. perc: Bognár végzett el egy szögletet, a labda Hahnhoz került, aki öt méterről lőtt a felcsúti kapuba (1-0).

15. perc: Egy újabb sarokrúgás után Tóth öklözte ki a labdát, de a tizenhatos környékéről érkezett egy lövés, ami felpattant, majd Hahn lesipuskás módra duplázta meg a fórt (2-0).

19. perc: Újabb gólt eredményező paksi pontrúgás: Bertus szabadrúgásából Hahn fejesét megint nem tudta védeni a Puskás Akadémia kapusa (3-0).

27. perc: Baluta lódult meg, majd a tizenhatos környékéről a paksi kapu bal alsó sarkába küldte a labdát (3-1).

49. perc: A második félidőben folytatódott a Hahn-parádé: Szabó beívelése után Kulcsár fejelte le a labdát Hahnhoz, aki ezúttal sem hibázott (4-1).

52. perc: Haraszti mesteri indítása Bognárt találta meg, aki egy kisebb sprint után a jobb alsót lőtte ki (5-1).

82. perc: Egy szemre is tetszetős támadás végén Haraszti centerezése után a csereként beszálló Ádám Martinnak nem volt nehéz dolga (6-1).

85. perc: Szépségtapasz a vendégeknek: Mance szép gólt szerzett, a labda a bal felsőben kötött ki (6-2).

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A válogatott szünet után a kiváló formában lévő Paks a Kisvárda otthonában vendégeskedik, míg a felcsútiak a budafokiakat fogadják. 

JEGYZŐKÖNYV:

Paksi FC-Puskás Akadémia FC 6-2 (3-1)
Paks, Városi Stadion, v.: Antal
gólszerzők:
Hahn (12., 15., 19., 49.), Bognár (52.), Ádám (81.), illetve Baluta (27.), Mance (85.)
sárga lap: Böde (79.), Balogh B. (76.), illetve Kiss T. (40.), Knezevic (42.), Van Nieff (64.), Vanecek (90.), Nagy (92.)
Paksi FC: Hegedűs - Kulcsár, Böde, Gévay - Lenzsér, Bognár I. (Ádám, 70.), Szabó J., Bertus (Csősz, 64.) - Balogh B., Hahn (Nagy, 77.), Sajbán (Haraszti, 47.)
Puskás Akadémia FC: Tóth B. - Radics, Spandler, Meissner, Nagy Zs. - Van Nieff (Tamás, 73.), Plsek - Kiss T. (Slagveer, 86.), Knezevic (Vanecek, 86.), Baluta (Corbu, 73.) - Mance

A tabella a linkre kattintva érhető el. 

FRISSÍTÉS:

Mesternégyes: a paksi hős és a magyar válogatott - NB1.hu

19.08:

Történelmi felcsúti vereség: Hornyák gondolkodik, Bognár önkritikus - NB1.hu

20.38:

Szégyenteljes teljesítmény: kiakadt a Puskás Akadémia játékosa - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink