nb1.hu

A vb dél-koreai felfedezettjével egyeztet az FTC

Franck Boli ügyében is történtek fejlemények.

A Ferencváros együttese a koreai hírek szerint, felvette a kapcsolatot a 18-szoros dél-koreai válogatott játékossal Cso Ku Szunggal, aki jelenleg a katari világbajnokságon szerepel. Nem is akárhogyan, ugyanis a támadó duplázni tudott a Ghána elleni vesztes csoportmérkőzésen. Az FTC sportigazgatójának, Hajnal Tamásnak az egykori csapattársa I Jongphjo mesélt a koreai CBS-nek az esetleges üzletről.

“Az Uruguay elleni első meccs után egy nagyon jó európai csapat sportigazgatója keresett meg Cso Ku Szungról érdeklődve“. I hozzátette, hogy az illető a Dortmundban volt csapattársa és az iránt érdeklődött, hogy milyen a személyisége, mennyire komoly alkat. A volt játékos szerint Szung “már egy ismert játékos a K-Ligában, aki mindkét lábbal, minden szögből jól lő“  – írja az ulloi129.hu. 

A 24 éves, 188 centi magas Cso Ku Szung a koreai bajnokságban 2022-ben 26 meccsen 14 gólig és 5 asszisztig jutott a Jeonbuk együttesében.

“A német lapok arról értekeztek, hogy a volt dortmundi csapattárs a Borussia sportigazgatója, Sebastian Kehl-e, vagy Hajnal Tamás – ők ketten dolgoznak ebben a beosztásban a 2008-09-es Dortmundból, melynek Jongphjo a tagja volt” – írja az oldal, aki arról értesült, hogy valóban beszélt vele a Ferencváros, több azonban nem történt.

A Transfermarkt oldala 1,4 millió euróra becsüli a csatár értékét.

Újabb fejlemények érkeztek Franck Boliról is. A zöld-fehérek támadóját továbbra is szeretné soraiban tudni a török Gaziantep erről ismét cikkeztek a török lapok. Egyelőre azonban komolyabb előrelépés nem történt az ügyben. 
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek