A második csapathoz száműzte a Vidi az NB I legértékesebbjét

Egy másik légióssal karöltve. Elkezdődött a felkészülés Fehérváron.

Forrás: molfehervar.hu

A megszokottnál korábbi, január 25-i bajnoki rajt miatt a MOL Fehérvár FC felkészülése is előbb kezdődött: a játékosok már január 2-án, csütörtökön találkoztak a MOL Aréna Sóstóban, ahol orvosi vizsgálatok és felmérések vártak rájuk - jelezte a székesfehérváriak honlapja.

Kádár, Nikolics - robbanthatja az átigazolási bombát a Vidi? - NB1.hu

 

"A szokásosnál jóval korábban, rögtön az év elején ugrottunk neki a játékosok által is ismert vizsgálatsorozatnak. Bevált protokollunk évek óta nem változott, ehhez megpróbálunk ragaszkodni. Ugyanígy beváltak a résztvevők is, a szűrésnél dolgozó kollégákat régi ismerősként üdvözlik a játékosok. A vizsgálatok technikai részét kétfelé bonthatjuk. Az egyik fele a labor, a belgyógyászat és a kardiológia eredményei, amelyekkel biztonsággal pályára engedhetjük a játékosokat - ez dr. Csernavölgyi István területe -, a másik fele pedig a terhelés-élettani része, amely dr. Szelíd Zsolthoz tartozik, ennek köszönhetően sok hasznos információval szolgálunk az erőnléti szekció számára. Tavaly óta ezeket a MOL Aréna Sóstóban végezzük. Sokkal egyszerűbb, hogy az általunk ismert szakemberek látogatnak meg minket, mi pedig rendelkezünk azzal a műszerparkkal, ami a mukájukhoz szükséges. Amikorra az eredményeket visszakapjuk, mi már a repülőn fogunk ülni, de hozzászoktunk, hogy az edzőtáborban értékelünk" - nyilatkozta a klubhonlapnak dr. Kovács Tibor csapatorvos.

Az orvosi vizsgálatokon és a felméréseken nem kellett részt vennie Anel Hadzic-nak és Danilo Panticsnak, akik a második csapattal kezdik majd meg a felkészülést; viszont az ősz folyamán Budaörsön kooperációs megállapodással szereplő Halmai Ádám, Mocsi Attila, Szabó Bálint és Szabó Levente, valamint a Haladásnál kölcsönben futballozó Nyári Patrik megjelentek a MOL Aréna Sóstóban.

 

Visszatérhet Ausztriába a Vidi légiósa - NB1.hu

 

A csapat január 4. és 18. között Marbellában készül, ahol a tervek szerint négy edzőmérkőzést játszanak majd.

Legfrissebb híreink