A Fradi-e a legjobb csapat - reakciók a 17. forduló meccseiről

Osztermájer szerint igen, Rebrov szerint majd eldől.

Forrás: fradi.hu

 

Élő közvetítés és a gólok története a 17. forduló meccseiről - NB1.hu

Közvetítésünk percenként automatikusan frissül! NB I, 17. forduló Ferencváros-Paks 4-0 (2-0) gól: Zubkov (3., 65.), Boli (42.), Isael (51.) 17.00 Kaposvár-Puskás Akadémia 17.00 Mezőkövesd-Kisvárda 17.00 MOL Fehérvár-Honvéd 17.00 ZTE-DVTK 19.00 DVSC-Újpest Ferencváros-Paks 4-0 65. p.: Tokmac passzát Boli okosan elengedi, Zubkov a második hullámból érkezik és könnyedén lő a jobb alsóba.

22.48, Mezőkövesd-Kisvárda 1-0 (1-0)

 

Kuttor Attila(Mezőkövesd): ,,Azt gondolom, hogy egy nagyon értékes győzelmet arattunk, több szempontból is. Az 1-0 egy nagyon nehéz eredmény, de sokszor a legértékesebb és ezzel győzelemmel tudtunk indulni a tavaszi szezonban, ami azt gondolom, hogy mindennél fontosabb. Voltak lehetőségeink, hogy hamarabb lezárjuk a mérkőzést, ez a mai napon sajnos nem jött össze. Bízunk benne, hogy az elkövetkezendőkben ezekből a lehetőségekből többet fogunk kihasználni."

Dajka László(Kisvárda): ,,Nem örülök neki, hogy pont nélkül maradtunk, hozzá kell tennem , hogy az első félidőben kerestük önmagunkat. Nem azt a játékot játékot nyújtottuk, amit elvártunk mi és amit esetleg meg is beszéltünk a játékosokkal. A kiállítás még nehezebbé tette az életünket. Ettől függetlenül a második félidőben 10 emberrel masszívak voltunk, nem adtuk fel a mérkőzést, kerestük a lehetőséget az egyenlítésre. Természetesen kontrákból a hazaiaknak is volt lehetőségük. A második félidőt tekintve örülök a csapat teljesítményének, az első félidőben mutatott játékon viszont változtatnunk és javítanunk kell."

21.39, Kaposvár-Puskás Akadémia 1-1

Disztl László (Kaposvár): "Nagyszerűen játszottunk, gratulálok a csapatnak. Sajnos az eredmény nem tükrözi hűen a játék képét. Az első félidőben egy nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, ahol mindkét csapat próbálta ráerőltetni az akaratát a másikra. Ezáltal lett küzdelmes és izgalmas ez a játékrész, amelyben ugyan hátrányba kerültünk, de ebből sikerült visszajönnünk a meccsbe. Úgy mentünk szünetre, hogy éreztünk azt, hogy ebben a találkozóban benne van a győzelem. Ez be is bizonyosodott, nem csak ez emberelőnyünk miatt. Óriási lehetőségeket dolgoztunk ki, a fiúk mindent megtettek a győzelemért. Reméljük, hogy ez az egy pont is nagy erőt ad a folytatásra."

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): "Az eredménnyel nem vagyok elégedett, hiszen jól indult számunkra a mérkőzés. Az első tizenöt percben domináltunk, úgy nézett ki, hogy simán hozzuk a mérkőzést. Ez után, már nem először a szezonban egy könnyelmű hibával visszahoztuk a meccsbe a hazai csapatot. A második félidőben Yoell van Nieff kiállítása megváltoztatta a mérkőzést. Három pontért jöttünk, így nem vagyok elégedett."

21.34, DVSC-Újpest 4-0

Vitelki Zoltán (DVSC): "Picit bátortalan első félidő után a második félidő már jól nézett ki. Hullámzott a játék a mérkőzésen. A játékosok hozzáállása, amit megbeszéltünk, azt betartották, örülünk, hogy 4-0-val tudtunk kedveskedni a szurkolóknak. Fontos volt, hogy jól induljunk, bízom benne, hogy ez olyan lökést ad a következőekre, hogy még dinamikusabban tudjunk játszani a jövőben."

Nebojsa Vignevic (Újpest): "Szeretnék gratulálni a Debrecen csapatának a győztes mérkőzésért. Az összecsapás elejétől fogva segítettük őket abban, hogy megnyerjék a találkozót. Egyszerűen önbizalom és karakter nélkül, remegő lábbakkal játszottunk az első pillanattól kezdve. Nem tett a DVSC semmi különleges dolgot, egész egyszerűen kihasználták azt a számtalan hibát, amit elkövettünk. Valahogy semmi nem akart összejönni, nem volt bennünk energia, nem volt bennünk küzdőszellem, ezzel megkönnyítettük az ellenfelünk dolgát. Máskor is előfordult, hogy kikaptunk, de akkor legalább küzdöttünk, ez azonban a mai napon teljesen hiányzott a csapatból.”

 

20.24, MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd FC 0-0

Joan Carrillo(Fehérvár): ,,Gratulálni szeretnék a Honvédnak, érzésem szerint ők végrehajtották azt, amit elterveztek és ez egy pontot ért számukra. Az eredménnyel természetesen nem vagyok elégedett, hiszen nyerni szerettünk volna a szurkolók miatt is, akik ma is eljöttek és mögöttünk voltak. A játékosok hozzáállása rendben volt, szerintem lehetett látni, hogy az első perctől az utolsóig hajtottak a három pontért. A helyzeteink meg is voltak, de a befejezések nem sikerültek. Közelebb álltunk a győzelemhez, de lehetne még intenzívebben, nagyobb ritmusban játszani, nagyobb nyomás alá helyezni letámadásnál az ellenfelet. A mérkőzéshez az is hozzátartozik, hogy az első két csere sérülések miatt történt, így taktikailag nem volt lehetőség változtatni. Jelenleg még nem tudok bővebben beszélni a sérült játékosokról, de Ivan sérülésével kapcsolatban például nincs jó érzésem."(molfehervarfc.hu)

Alessandro Recenti(másodedző, Honvéd): ,,Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, komoly ellenféllel vívtunk komoly csatát. A MOL Fehérvár a 2. helyen áll a bajnokságban és a döntetlen során úgy érzem, a fiúk mindent beleadtak és mindent megvalósítottak, amit a Mister kért tőlük. Veszélyesek voltunk távoli lövésekből, de nemcsak abból, hiszen a taktikánkat a tizenhatoson belüli helyzetek kialakítása is alkotja, ott volt például Moutari kapufája. Szerintem jó összetételű volt a támadójátékunk. A következő bajnokinkat a Mezőkövesddel játsszuk, ott is az lesz a siker kulcsa, hogy a labdarúgóink mindent megvalósítsanak, amit kérünk tőlük."(molfehervarfc.hu)

 

20.19, Zalaegerszegi TE FC-Diósgyőri VTK 1-3 (0-0)

dr. Dobos Barnabás(ZTE): ,,Sajnálom, hogy az 1-0-s vezetés után nem tudtuk megtartani az előnyünket, sőt pontot sem szereztünk. Két pontrúgást nem tudtunk hatástalanítani, a mai napon nem volt bennünk annyi, hogy ziccereket alakítsunk ki. A DVTK nem lepett meg minket, hanem fölénk kerekedett, nem tudtuk kihozni a labdát, voltunk elég precízek. A félidő felétől megtaláltuk azokat a fogásokat, amivel nekünk is megvoltak a lehetőségeink, és a második félidő elején megszereztük a vezetést is. Meg kell tanulni megtartani ezt, illetve növelni. Kell az összefogás, az elmúlt három évben a DVTK is az utolsó fordulóban maradt benn, nekünk is szükségünk van a nézők türelmére."(dvtk.eu)

Feczkó Tamás(DVTK): ,,Nincs az országnak olyan szeglete, ahol ne éreznénk magunkat hazai pályán. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ilyen sok szurkoló elkísért minket ilyen hidegben Zalaegerszegre! Óriási gratuláció jár a csapatomnak, hiszen Zalaegerszegen 44 éve nyert utoljára bajnoki mérkőzést a DVTK. Hátrányból kellett győzni egy jól felkészített és taktikus csapat ellen. A 4. percben már két góllal kellett volna vezetnünk, ziccerig játszottunk, a következő mérkőzéseken nem lehet ennyi helyzetet kihagyni. Ugyanakkor látni kell a pozitívumokat is, hogy mennyi helyzetet tudtunk kialakítani.  A kezdeti rohamok után feljött az ellenfél, mert 90 percen keresztül nem lehet nyomni, de fizikálisan jól nézünk ki, és az idő előre haladtával egyre tovább bírjuk majd az egészpályás letámadást. Nem a levegőbe beszéltem, amikor azt mondtam, a 3 pontért érkezünk, az első másodperctől támadóan léptünk fel. A cél az volt, hogy minél hamarabb szerezzük meg a vezetést, ha ez nem sikerül, akkoz az utolsó percekben döntsük el a mérkőzést. Ült a játékunk, csak a vezetést követő 15-20 percbeli játékkal van hiányérzet, akkor nem domináltunk, viszont a kontrákkal hamarabb lezárhattuk volna a meccset. Ma minden játékos hozzátett a sikerhez, igazi csapatként győztünk. Ritkán dicsérem a játékosaimat nagy nyilvánosság előtt, de most megemelnem a kalapom előttük, mert olyan teljesítményt nyújtottunk."(dvtk.eu)

Nagyot lépett a Fradi az aranyérem felé - beszámoló a 17. forduló meccseiről - NB1.hu

 

 

17.41, Ferencvárosi TC-Paksi FC 4-0 (2-0):

Rebrov megdicsérte a visszatérőt, Böde mellé csatár kell - reakciók - NB1.hu

Teljesen megérdemelten és nagyon magabiztosan verte meg 4-0-ra a Ferencváros a Paksot 2020 első magyar tétmeccsén. És ezzel az állítással a két gárda vezetőedzője is egyetért. Osztermájer Gábor, a Paks trénere értékelt elsőként a sajtótájékoztatón, aki kapásból elismerte az nb1.hu felvetésére, hogy már az első gól után eldőlt a három pont sorsa.

Legfrissebb híreink