A Fradi az aranyért, a Hali az NB I-ért lépett nagyot – eredmények, tabella

Megtippelhetetlen, melyik csapatok esnek ki.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Rangadók fordulóját rendezték ma az NB I-ben, papíron az Mezőkövesd-FTC mérkőzés tűnhetett a helyezések alapján majdnem előre lefutottnak, de Kuttor Attila csapata ismét bizonyította, hogy teljesen jogosan a középmezőny markáns szereplője.
 
A gólkirályi címre is esélyes Drazics góljával még a vezetést is megszerezték a kövesdiek, de végül győzött a nagyobb játéktudás, a zöld-fehérek fordítottak és ezzel hatalmasat léptek a bajnoki arany megszerzése felé. Ez az állítás akkor is igaz (lesz), ha a Vidi este megveri az Újpestet.
 
A bentmaradás szempontjából is nagyon fontos meccseket rendeztek. A hiányzók rangadóján nem bírt egymással a Paks és a Puskás Akadémia, a Kisvárda és a DVTK ismét bebizonyította, hogy még csak megtippelni sem lehet, melyik gárda az erősebb. A Haladás ismét parádézott, Horváth Ferenc csapata már csak 4 pontra van a következő bajnokságban is NB I-es helyet jelentő helyezéstől.
 
A Honvéd és a Loki a dobogóért csatázik (a kupában is ott vannak a legjobb 4 között), ennek megfelelően harcos, küzdelmes meccset vívtak egymás ellen.
 
Eredmények:
Haladás-MTK 1-0
Honvéd-DVSC 1-1
Kisvárda-DVTK 1-1
Mezőkövesd-Ferencváros 1-2
Paks-Puskás Akadémia 0-0
 
A meccsek góljainak történetei szöveggel és videóval, összeállítások, táblázat a linkre kattintva érhető el

Legfrissebb híreink