17 éves tehetség tette le a névjegyét a Fradiban

Ismét spanyol gárdával találkoztak a zöld-fehérek.

Forrás: fradi.hu

A Ferencváros az Algeciras együttesével találkozott szerda délután edzőmeccs keretében. Érdekesség, hogy néhány nappal ezelőtt Szerhij Rebrov legénysége a szintén spanyol Alhaurint 4-0-ra győzte le. Most nem lett ennyire sima a találkozó, a szünetre 1-1-es eredménnyel mehettek a gárdák. A második félidőben aztán fordított az FTC. Az NB I listavezetőjének a második gólját a mindössze 17 esztendős Redzic szerezte. Az ifjú tehetség az ősszel az NB III-ban hét gólt szerzett a Fradi második csapatában. 

A gólok története az FTC élő közvetítése alapján:

5. perc:  Isael passza után Róbert Mak közelről talált be (1-0).

44. perc: Juanma Justo Castro betekerte húszról, egyenlített az Algeciras (1-1).

68. perc: Damir Redzic egy Vécsei Bálinttól kapott labdával belépett a tizenhatoson belülre, majd a jobb sarokba lőtt (2-1).

92. perc: Eldőlt a mérkőzés, Myrto Uzuni góljával (3-1).

FTC-Algeciras 3-1 (1-1)
FTC:
Bogdán – Lovrencsics (Botka, 61.), Blazic (Frimpong, 61.), Csontos (Dvali, 61.), Heister (Nagy O., 57.) – Sigér (Haratin, 61.) Laidouni (Vécsei, 61.) – Isael (Zubkov, 58.), Skvarka (Redzic, 61.), Mak (Somália, 57.) – Baturina (Uzuni 61.)
Sárga lap: Llinares (79.)
Gól: Mak (5.), Redzic (68.), Uzuni (92.), illetve Castro (44.)

A fradi.hu összefoglalója a meccsről:

Spanyol negyedosztályú ellenfelünk és az észt válogatott legyőzése után a harmadik ligában szereplő Algeciras várt Sergei Rebrov csapatára harmadik marbellai edzőmérkőzésén.

Első félidő

A 4. percben Heister passzolt középre, majd Sigér lőtt mellé. Egy perccel ezután Isael a jobbról adott labdát, Mak megcsinálta a cselt, majd laposan a kapuba gurított (1-0). Újabb egy perc után Baturina kavargatott, Isael életerős lövése ment kapu mellé. Ismét egy perc telt el, Skvarka bár a kapuba talált, előtte lesen volt. A 15. percben Mak remek átadással kereste Baturinát, de kijött a spanyolok kapusa. A 18. percben Gonzalo lövését védte Bogdán, majd Mak vitte el az embereit, és lőtt mellé. Ezután Lovrencsics lövése lepattant, Heisterét pedig blokkolták.

A 25. percben Laidouni beadása után Skvarka fejelt, védett a kapus. Álvaro lapos szabadrúgását fogta Bogdán a 33. percben. Ezután Heister és Mak összjátékát követően utóbbi lövését védte lábbal a kapus, majd Raúl Hernandez közeli próbálkozásánál Bogdán védett reflexmozdulattal. A 44. percben Castro szabadrúgásával egyenlített az Algeciras (1-1).

Második félidő

Az 55. percben Skvarka szöglete után Sigér fejelt fölé. A 61. percben érkezett a sorcsere. A 68. percben Vécseitől kapott labdát Redzic, majd szépen becselezte magát a tizenhatoson belülre, és a jobb alsóba lőtt (2-1). A 77. percben Redzic készítette le Uzuninak, védett a kapus. A 82. percben Martinez lőtt a kapunk fölé. Egy perccel később Zubkov nagy lendületből lőtt, mellé. A hosszabbításban Botka adott remek labdát Uzuninak, aki éles szögből beállította a 3-1-es végeredményt. Redzic még a végén lőhetett, ez nem sokkal ment mellé.

FRISSÍTÉS:

19.35:

Fradi: a BL-riválistól érkezhet játékos - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink