1,5 millió eurót érő csatárt igazolt a Honvéd, szerződést kapott a Kisvárda tehetsége

Hivatalos bejelentések.

Forrás: honvedfc.hu

HONVÉD

"Kapust, védőt és középpályást már igazolt a Budapest Honvéd a nyári átigazolási szezonban, most pedig támadóval erősödik a piros-feketék kerete, miután klubunk megvásárolta a vajdasági Topolya szerb válogatott támadóját, Nenad Lukicot, aki kétéves (hosszabbítási opcióval ellátott) szerződést kötöttünk, így Szappanos Péter, Nono, Dusan Pantelic és Talys Oliveira után ő az ötödik nyári érkezőnk.

„Lukic egy erős felépítésű, jó mentalitású játékos, aki nagyon hatékony a kapu előtt. Rengeteg gól mellett az előkészítésben is jelentős szerepet tud vállalni. Régebb óta figyeltük már a teljesítményét és azt gondolom az elmúlt két évben mutatott játéka és statisztikái alapján sokat várhatunk tőle. Örülünk, hogy sikerült megszereznünk, mivel több csapat is érdeklődött iránta” – mondta Kun Gábor, a Budapest Honvéd ügyvezetője.

A 28 esztendős középcsatár a Partizanban nevelkedett, légiósként egy évet töltött a bolgár Lokomotiv Plovdiv csapatánál, majd az elmúlt 9 évben Szerbiában futballozott. A legutóbbi két idényben a vajdasági Topolya támadójaként szerepelt, 68 bajnokin 34 gólt és 21 gólpasszt jegyzett (a 2019/2020-as szezonban gólkirály lett!), a korosztályos válogatottak után pedig idén januárban a szerb nemzeti csapatban is bemutatkozott.

„Nagyszerű érzés, hogy egy ilyen neves klubnál folytathatom a pályafutásomat, várom már, hogy pályára lépjek a Honvéd mezében, szeretnék az új stadionban a Kispest-tábor előtt futballozni. Izgatott vagyok, örülök, az új kihívásnak, szeretném, hogy sikeresek legyünk a csapattal” – mondta Nenad Lukic a szerződéskötést követően."

Korábban már az nb1.hu-n jeleztük, hogy az 1,5 millió eurót érő Lukics érkezhet a kispestiekhez: 

Honvéd: 1,5 millió eurót érő gólvágó érkezhet - NB1.hu

 

 

KISVÁRDA

"Újabb, az NB III-as csapatunkban meghatározó szerepet játszó futballistánk kapott profi szerződést klubunktól. A 19 éves Sikorszki Bence csütörtökön írta alá a papírokat, ami alapján a státusza immár professzionális labdarúgó. 

Ezzel együtt továbbra is az NB III-ban szereplő tartalékcsapatunk játékosa, de ezzel a szerződéskötéssel egy lépést mindkét fél tett annak érdekében, hogy mielőbb megnyíljon az NB I-es csapathoz vezető ajtó.

Sikorszki Bence Nyíregyházán, a Bozsik Akadémián kezdett futballozni, majd 2016-2020 között a Budapest Honvéd-MFA játékosa volt. Onnan került tavaly Kisvárdára, és az elmúlt szezonban, az NB III-as csapatban nyújtott teljesítménye alapján a vezetés alkalmasnak találta arra, hogy szerződést kapjon."

MEZŐKÖVESD

"A várható nagy forgalomra való tekintettel fél órával korábban indul a szurkolói busz Paksra pénteken délután.

Az eredeti tervektől eltérően 14 órakor indul majd a busz a LUCKY PUB elől csapatunk első bajnoki mérkőzésének helyszínére, a Paksi FC Stadionba, így a gyülekező 13.30-kor lesz. Kérjük szurkolóinkat, hogy mindenki időben érkezzen meg a stadionhoz!

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét arra, hogy a mérkőzés helyszíni megtekintéséhez védettségi igazolvány szükséges, amely fényképes személyes okmánnyal együtt érvényes! A biztonsági személyzet a stadionba történő belépés előtt ellenőrzi majd az iratokat."

FRISSÍTÉS:

19.25:

Újabb játékost adhat kölcsön az FTC, ismét csatárt igazolhat a Honvéd - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink