11-es? Összeomlott a Honvéd-Vidi után a kispesti edző – videó

Vad II szépen megkapta a magáét.

Forrás: Honvéd/Facebook

Huszti Szabolcs 90. percben, fejesből szerzett góljával nyerte meg a Vidi a Honvéd elleni idegenbeli bajnokiját tegnap este. A mérkőzésnek volt azonban egy másik kulcsmomentuma is, mégpedig az, amikor a fehérváriak védője, Juhász Roland és a kispestiek támadója, David N'Gog találkozott egymással a vendégek tizenhatosán belül.
 
Supka Attila, a Honvéd trénere ki is volt bukva a mérkőzés után:
 

null

null

„Forrnak bennem az indulatok… Ha most elmondanám, amit érzek, nagyon hosszú időre eltiltanának. Nagyon nehéz egy olyan meccs után bármit mondani, amikor úgy érzem, a csapatom sokkal jobban játszott, mint a Vidi. Vendégeinknek helyzet nélkül sikerült lehozniuk a mérkőzést. Rengeteg olyan tényező volt, ami befolyásolta a végeredményt, függetlenül attól, hogy belehibáztunk, és a végén gólt kaptunk. Előtte történtek olyan dolgok a pályán, melyeknek a következménye lett ez az végeredmény. Mi is megnyerhettük volna a meccset, ott voltak rá a gólhelyzeteink. De volt egy olyan szituáció, amelyről nem tudom, hogyan lehetett úgy dönteni, ahogy döntött az az ember, akinek dönteni kell. Ez befolyásoló tényező volt, mert ha akkor mi szerzünk vezetést, a mi nyerjük meg a meccset.. Ezen kívül számos olyan szituáció akadt – alattomoson utánrúgás, fejbe rúgás, Kambert leütötték –, amely egy futballmeccsbe nem fér bele, és ezeket már az elején meg kellett volna fékezni. Amikor Huszti Szabolcs befejelte a gólt, abban a pillanatban összeomlottam. A belőtt labdát el lehetett volna takarítani a kapu elől, de rosszul helyezkedtünk.”
 
A Supka által vitatott szituáció 1.30-nál tekinthető meg. A cikkben található képet egyik olvasónktól kaptuk - hálás köszönet érte.

Legfrissebb híreink