Thomas Doll a jövőjéről beszélt

Kapós a Fradi volt edzője

Forrás: fradi.hu

Thomas Doll majd öt évig volt Magyarországon a Ferencváros edzője, a csapattal bajnoki címet illetve három Magyar Kupát is bezsebelő német edző a Sport Bild-nek beszélt jövőjéről.

A Fradi után az APOEL irányítását vette át Doll, de csak négy hónap jutott neki Ciprus szigetén, decemberben menesztették. Doll ugyan jól szerepelt az Európa-ligában, továbbjuttatta csapatát, (a Basellel találkozik a kieséses szakaszban az APOEL) de távoznia kellett, miután a bajnokságban lecsúsztak a dobogóról.

A német Sport Bildnek elmondta, hogy a tavalyi, hannoveri menesztése után logikusabb opció lenne számára a Bundesliga 2: „A Hannoverben történtek után aligha lehetnek Bundesliga-szintű elvárásaim. A másodosztály viszont jó lehetőség lenne. Sok tradicionális csapat van, akik fel akarnak jutni. Ebben segítség lehetek, egy ilyen csapat abszolút jó opció. Ez nem is arról szólna, hogy ugródeszka legyen vissza a Bundesligába egybe, sokkal inkább arról, hogy együtt építhetnénk fel valami komolyat.” – mondta Doll a német lapnak, aki megjegyezte, külföldi megkeresései is vannak, méghozzá a világ minden részéből, de konkrétumot nem említett: " sok megkeresésem van a világ minden tájáról, Ausztráliából, Dél-Afrikából vagy épp Kínából. Minden lehetséges" - fogalmazott Doll. 

Élő közvetítés az átigazolásokról - Dzurják vezetőedző lett - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink