Számos ajánlata van Davide Lanzafaménak

Elárulta, miért hagyta ott Törökországot.

Forrás: MTI

Mint arról korábban beszámoltunk, Davide Lanzafame fél szezont követően távozott a török másodosztályú Adana Demirspor csapatától. A 33 éves olasz támadó a Honvédtól igazolt az adanai együtteshez, ahol 12 meccsen mindössze 290 percnyi játéklehetőséget kapott, és összesen 1 gólt szerzett.

Davide Lanzafame távozik - NB1.hu

 

Lanzafame most a tuttomercatoweb.com-nak nyilatkozott a miértekről. "Személyes gondok miatt hagytam ott Törökországot, most Olaszországban vagyok és igyekszem formában tartani magam. Olyan remek emlékekkel és szép sikerekkel távoztam Magyarországról nyáron, amiket hasonlítani sem tudnék máshogy, de úgy éreztem, négy év után valami újra vágyom, de nem sültek el úgy a dolgok, ahogy igazán akartam. Ezzel is szereztem egy újabb tapasztalatot, mind emberi, mind szakmai oldalról."

A Honvéddal és a Ferencvárossal is bajnok, továbbá gólkirályi címet is szerző csatárnan vannak megkeresései. "Számos ajánlatot kaptam külföldről, de egyelőre egyik sem fogott meg igazán. Várom azt a hívást, ami lázba hoz, és nem zárom ki, hogy újra kipróbáljam magam a hazámtól távol, de egy olaszországi folytatásnak is örülnék. Komoly csapatot keresek, világos tervekkel és célokkal" - mondta.

Lanzafame 147 magyarországi tétmeccsén 68 gólt szerzett.

FRISSÍTÉS: SZERDA: 8.35

Eldőlt, hogy Lanzafame visszatér-e még valaha játékosként Kispestre - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink