nb1.hu

Felpörögtek a zöldek.

Nemrég jeleztük, hogy megkezdődött a jegyértékesítés a Slovan Bratislava-Ferencváros Bl-selejtező visszavágóra. A magyar szurkolók gyorsan lecsaptak a felkínált voucherekre, hiszen pár perc alatt elfogyott az összes. Erről az ulloi129.hu számolt be.

“Szurkolóink 6.300 forintos áron vásárolhatják meg a vouchereket a meccsjegy.fradi.hu-n és a Groupama Aréna jegypénztárainál (H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00, meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, V.: zárva). Ezeket az utalványokat a helyszínen, a Tehelné Pole vendégszektorának bejáratánál válthatják belépőjegyre (várhatóan 17.30-tól a mérkőzés kezdetéig).
A jegyre váltáshoz a kinyomtatott voucher, a szurkolói kártya és egy arcképes igazolvány lesz szükséges!
Szurkolói információk

Felhívjuk minden jegyvásárló szurkolónk figyelmét, hogy a mérkőzésen, a stadion közvetlen környezetében kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet, és erre figyelmeztessék szurkolótársaikat is. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető! A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot nem vihet be a stadionba. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy az ellenfelet, az ellenfél szurkolóit, a bírókat, játékvezetőket nemi identitásjeggyel, nemi hovatartozásra történő utalással sértő kifejezéseket is az UEFA szexuális kisebbségeket hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja, még akkor is, ha az magyar nyelven történt – írja a Fradi.hu.
 

Kapcsolódó hírek