Mit tanult a Fradi a Juvétól?

Sigér megválaszolta.

Forrás: FTC/Twitter

A Ferencváros 4-1-es vereséggel folytatta a szereplését a BL-ben. Szerhij Rebrov csapatát a Juventus győzte le szerda este a Puskás Arénában. A meccset végigjátszotta Sigér Dávid, a magyar válogatott középpályás a lefújás után a sajtótájékoztatón osztotta meg a gondolatait.

Fradi-Juve: más szint - NB1.hu

 

"A pályán is érezhető volt, hogy magasabb színvonalú ellenfél ellen játszottunk. Elég, ha csak egy méterrel is elcsúszol, azt már kihasználják. Bárcsak sokkal több ilyen meccset játszanánk, mert rengeteg fejlődési lehetőség van. Kijött a két csapat közötti különbség, bár ennyi a két csapat között ezen a meccsen nem volt" - fogalmazott a Ferencváros játékosa. 

Az nb1.hu kérdésére a középpályás elmondta, a Juve-labdarúgók olyan képességekkel születtek, amivel például ő nem. Úgy gondolja, van potenciál a Fradiban. Játékosként nagyon élvezte a meccset, szerinte akadtak olyan támadásaik, amiket az edzéseken is gyakorolnak. Nagy élmény volt, hogy ezekkel el tudtak jutni a Juve kapujáig. 

Sigér elárulta, egy álma teljesült azzal, hogy Ronaldo és Messi ellen is pályára léphetett. Nem gondolta, hogy ez egyszer megvalósul. 

Végezetül a hangulatról is beszélt a futballista. Elmondta, olyan hangzavar volt, hogy néha a mellette álló társának sem tudott utasítást adni. Úgy véli, nagyon jó a Puskás Aréna atmoszférája. Zárszóként megjegyezte, értékelni kell, hogy egyáltalán nézők előtt játszhattak. 

Pirlo értékelése:

A Juve edzője elárulta, helye van-e a Fradinak a BL-csoportkörben - NB1.hu

 

Rebrov nyilatkozata:

Mi bosszantotta fel Rebrovot a Juve ellen? - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink