Koronavírus: félelem

Őszinte nyilatkozatot adott a klasszis.

Forrás: Manchester City/Facebook

KORONAVÍRUS: KITEKINTÉS A NAGYVILÁGBA!

ANGLIA

A Manchester City argentin csatára, Sergio Agüero azt mondta, hogy a Premier League futballistáinak többsége fél visszatérni a pályára, amíg a koronavírus-járvány tart.

 

A válogatottban eddig 97 meccsen 41-szer eredményes, 31 éves támadó úgy fogalmazott, tudomása szerint az angol élvonal játékosai még az edzésektől is ódzkodnak a fertőzés veszélye miatt.
    

Angliában még nincs konkrét döntés a Premier League bajnoki küzdelmeinek folytatásáról, egyes hírek szerint június közepén, zárt kapuk mögött kezdhetik újra a pontvadászatot, amit március 13-án állítottak le.
    
A húsz klub képviselői pénteken is tanácskoztak, és abban maradtak, csak a kormány iránymutatásai szerint térnek vissza az edzésekhez és a mérkőzésekhez. Hangsúlyozták, a klubok ismét megerősítették elkötelezettségüket a szezon befejezése kapcsán.
    
A Premier League illetékesei megbeszéléseket folytattak a kormány képviselőivel a szükséges koronavírus-tesztelésről és azokról a logisztikai intézkedésekről, amelyek elősegítik az újrakezdést, és lehetővé teszik a játékosok számára az edzések folytatását.
    
A rendőrség úgy véli, biztonságosabb lenne semleges pályákon rendezni a meccseket, ez csökkentené az esélyét, hogy a szurkolók a stadionok körül csoportosuljanak.

FRISSÍTÉS

13.04:

Koronavírus: ennyi teszt kellene a folytatáshoz - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink