KL: ezt nehezen magyarázhatják ki Szabics Imréék

Minden tiszteletünk az egyetlen magyar szurkolóé.

Forrás: molfehervarfc.hu

Ararat Jereván-MOL Fehérvár FC 2-0

2-0-ás vereséget szenvedett a Vidi Örményországban, így 3-1-es összesítéssel kiesett a Konferencia Ligából.

A Fehérvár végig ötlettelenül futballozott a meccsen és hiába az olvasható le a statisztikákból, hogy sokkal többet volt a magyar csapatnál a labda és többet próbálkozott támadásokkal, valódi veszélyt nem jelentett a hazai kapura. A viszonylag kevés lehetőséget, ami az Ararat előtt adódott, ki is használta az örmény gárda, ráadásul az első gól kifejezetten gyönyörűre sikeredett.

Véget ért tehát a Vidi kupakalandja, így Szabics Imrééknek csak a bajnokságra és a Magyar Kupára kell majd koncentrálniuk.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: MAKÁDI PÉTER

Külön cikkben is beszámoltunk róla, hogy Makádi Péter egyetlen Vidi-szurkolóként, saját költségén, kiutazott Örményországba, hogy a helyszínen szurkolhassa ki a csapata továbbjutását. Ez most sajnos nem jött össze, de minden tiszteletünk az övé!

 

Yerevan-Vidi: az egyetlen magyar szurkoló a helyiekkel - képek - NB1.hu

 

 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: ZIVZIVADZE FEJESE

A 47. percben Fiola remek beadása után Zivzivadze fejelhetett hat méterről kapura, azonban a labda a jobb alsó mellett hagyta el a játékteret. Talán ez volt a Vidi legnagyobb helyzete, ha bemegy, akkor talán a továbbjutás is meglehetett volna.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

33. p.: Kezezést miatt jutott szabadrúgáshoz a Jereván nagyjából 20 méterre a kaputól. A labda mögé Pobulics állt oda, aki mesterien tekert a jobb felsőbe, a Vidi kapusának esélye se volt. 1-0!

85. p.: Egy kapuskirúgás után Silue szerzett labdát két fehérvári védő között, majd nagyjából 11-ről a kimozduló kapus mellett a hálóba helyezi a játékszert. 2-0!

JEGYZŐKÖNYV:

Ararat Jereván (örmény)–Mol Fehérvár FC 1–0
Gjumri, Városi Stadion, Vezeti: Pajac (horvát)
Ararat: Jermakov – J. Bravo (Ro. Hakobjan, 76.), Prljevics, Mkojan, Margarjan – Muradjan, Pobulics – Arakeljan (Ra. Hakobjan, 68.), Deblé (Silue, 54.), Malakjan (Manojan, 54.) – Kone. Vezetőedző: Vardan Bicsahcsjan
Fehérvár: Kovácsik – Fiola, Lüftner (Muszliu, 11.), Stopira, Heister – Alef, Houri (Zivzivadze, a szünetben) – Bamgboye (Dárdai Palkó 61.), Nego, Petrjak – Nikolics. Vezetőedző: Szabics Imre 
Gólszerzők: Pobulics (33.), Silue (85.)

Legfrissebb híreink