Kispest Tábor Romániában - kép

Vörös-fekete lett a város.

Forrás:

A Honvéd a román Craiovát próbálja búcsúztatni az Európa-ligától. Az első meccs után sokkal okosabbak nem lettünk a továbbjutást illetően, hiszen 0-0-s döntetlennel zárult a Győrben megrendezett mérkőzés. A párharc második meccse 18.15-kor kezdődik.

A román csapat stadionjában biztosan parádés lesz a hangulat, hiszen a Craiova drukkerei is veszik a jegyeket, tegnapi források szerint már 20 ezer belépő talált gazdára. A kispesti játékosok sem maradnak buzdítás nélkül, mivel akár 300 szurkoló is buzdíthatja az együttest a csütörtöki találkozón. 

 

A Honvéd-szurkolók nagy része már szerdán megérkezett Romániába, és a Facebookra feltöltött kép alapján már be is vették Craiovát. A szimpatizánsok egy része busszal vágott neki a túrának, de többen autóval érkeztek Romániába. Íme a felvétel:

 

 

Ugye azt nem kell magyarázni, hogy egy román és egy magyar alakulat összecsapása mit jelent a szurkolóknak, de bízunk benne, hogy nagyobb atrocitás nélkül fejeződik be az összecsapás. És abban is reménykedünk, hogy este a Honvéd továbbjutásáról számolhatunk be az nb1.hu-n...

Legfrissebb híreink