Juve-Fradi: mindenki álma!

Meglepetést okozhat a Ferencváros?

Forrás:

A  Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában a Juventus otthonában lép pályára az FTC. A találkozó előtt egy nappal Szerhij Rebrov vezetőedző, illetve a játékosok közül Isael válaszolt az újságírók kérdéseire Torinóban - jelentette a FradiMédia.

Juve-Fradi: mit gondol a Juventus játékosa Dibuszról? - NB1.hu

 

- A Bajnokok Ligájában csak erős csapatok és minőségi játékosok ellen játszhatunk - kezdte Rebrov. - Hinni kell abban a futballban, amit elterveztünk. A BL-szereplés egy bónusz nekünk, a csoportkör elején senki sem gondolta, hogy tovább kell jutnunk. Azért vagyunk itt, hogy méltóképp képviseljük Magyarországot és a Ferencvárost. A lényeg, hogy nem szabad félnünk. A Juventusban akadnak vezértípusok, Cristiano Ronaldo mellett érdemes megnézni, milyen játékosok alkotják az együttest, elég Moratát megemlíteni. Hinnünk kell magunkban, és játszanunk kell a futballt.

Rebrovtól azt is megkérdezték, a Juventus sok sérültje miatt okozhat-e meglepetést a Ferencváros?

Juve-Fradi: újabb hiányzó - NB1.hu

 

- Hiába vannak sérültek a Juventusnál, hiszen számos minőségi játékosuk van, akikkel tudják pótolni őket – folytatta Rebrov. - A mi játékosaink is túlterheltek, hiszen tízen is válogatottjuktól tértek vissza, és emellett kell helytállniuk a bajnokságban és a BL-ben.

Isael Barbosa kifejezte örömét a sajtótájékoztatón, hogy ilyen szintű mérkőzésre készülhet.

Juve-Fradi: szigorú szabályokról számolt be az M4 Sport riportere - NB1.hu

 

- Nagyszerű érzés, hogy egy ilyen remek stadionban játszatunk. Minden játékos álma, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhessen, örülök, hogy itt lehetünk. Remek játékosok alkotják a Juventust, biztos vagyok benne, hogy minden helyzetre fel vannak készülve. A futballban minden lehetséges, győzni jöttünk, ehhez pedig a meccs végéig kell küzdenünk! Jó formában vagyunk, nem jelent problémát, hogy heti több alkalommal kell játszani, futballistaként ez a dolgunk. Természetesen mindenki jobban szeretne nézők előtt játszani, de most el kell fogadnunk ezt a helyzetet. Fontos, hogy tudjuk, milyen magas szinten mutathatjuk meg magunkat – mondta Isael.

TUDNIVALÓK

Az FC Barcelona százszázalékos teljesítménnyel vezeti a Ferencvárost is felvonultató G csoportot a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének felénél. Három forduló után a Juventus hárompontos hátránnyal a második, a magyar bajnok pedig ugyanúgy egy pontot gyűjtött, mint a Dinamo Kijev, amely jelenleg jobb gólkülönbségével előzi meg a négyesben.
    
Bajnokok Ligája, G csoport 4. forduló:
kedd:

Juventus (olasz)-FERENCVÁROS 21.00
Dinamo Kijev (ukrán)-FC Barcelona (spanyol) 21.00

A G csoport állása:
1. FC Barcelona   3   3  -  -  9- 2  9 pont
2. Juventus       3   2  -  1  6- 3  6
3. Dinamo Kijev   3   -  1  2  3- 6  1
4. Ferencváros    3   -  1  2  4-11  1

Korábbi eredmények:
1. forduló (október 20.):

Barcelona (spanyol)-FERENCVÁROS 5-1 (2-0)
Dinamo Kijev (ukrán)-Juventus (olasz) 0-2 (0-0)
    
2. forduló (október 28.):
FERENCVÁROS-Dinamo Kijev 2-2 (0-2)
Juventus-FC Barcelona 0-2 (0-1)
    
3. forduló (november 4.):
FC Barcelona-Dinamo Kijev 2-1 (1-0)
FERENCVÁROS-Juventus (olasz) 1-4 (0-1)

A további program:
5. forduló (december 2.):

Juventus-Dinamo Kijev 21.00
FERENCVÁROS-FC Barcelona 21.00
    
6. forduló (december 8.):
Dinamo Kijev-FERENCVÁROS 21.00
FC Barcelona-Juventus 21.00

Legfrissebb híreink