Így jellemezte Lovrencsics az FTC lehetséges Európa-liga ellenfeleit - videó

A magyar válogatott játékos komoly célokat fogalmazott meg.

Forrás:

Lovrencsics Gergő a Fradi Dinamo Zagreb elleni veresége után elég őszinte nyilatkozatot adott a meccset közvetítő M4 Sportnak. Néhány nappal a búcsú után honlapunk beszélgetett a magyar válogatott játékossal, aki elmondta, a játékostársai is csalódottak voltak kedd este.

"Mindenki el volt keseredve, hiszen szerettünk volna hazai pályán nyerni, és nem 4-0-ra kikapni. De már a Kaposvár elleni meccsre összpontosítanak.

Jól kell kezdeni a szezont, hiszen meg akarjuk védeni a címet. Emellett az EL-csoportkörbe is szeretnénk bejutni" - fogalmazott Lovrencsics, aki hozzátette, a Fradi-szurkolók újra fantasztikus hangulatot teremtettek a Groupama Arénában, rajtuk semmi sem múlott.

 

A védő elárulta, mindenki éhes a sikerre, és a játékosok fejlődni akarnak. Hozzátette, a vereségekből lehet a legtöbbet tanulni. 

Böde és Lanzafame távozása is szóba került a beszélgetés során.  A futballista szerint nincsenek pótolhatatlan emberek. Nekik csapatként kell funkcionálniuk, az lényegtelen, hogy ki rúgja a gólt. 

A magyar bajnokcsapat a következő héten vagy a Maccabival vagy a Suduva együttesével méri össze az erejét az Európa-ligában. 

"Teljesen mindegy, melyik csapatot kapjuk, hiszen mindkettő erős, és szeretne bejutni előbb a play-off körbe, majd a csoportkörbe. Az biztos, hogy akármelyik csapattal is játszunk, az ellenfél vért fog inni, tehát nem lesz könnyű dolgunk" - vélekedett Lovrencsics. 

Máté Csaba a Fradi csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, lehetnek még változások a csapat keretében. Részleteket itt olvashatnak. 

 

 

 

Legfrissebb híreink