Fordulat: mégsem az AS Romával játszhatna a DVSC?

Egészen érdekes csavart vehet a történet, ami a Lokit is érintheti.

Forrás:

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a DVSC a Kukesi csapata ellen játszik az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában. Szerdán az is kiderült, hogy amennyiben továbblép az albán együttessel szemben a Loki, úgy az AS Roma vár a cívisvárosiakra.

Európa-liga: újabb ellenfeleket kaptak a magyar csapatok - NB1.hu

Hacsak nem jön közbe egy olyan ügy, ami a Debrecentől teljesen független, mégis befolyásoló tényezőként hathat rájuk. Történetesen ugyanis több olasz lap arról számolt be, hogy az AC Milan és az UEFA közel áll egy olyan megállapodás, amely értelmében a milánóiak nem indulnak a következő szezonban az Európa-ligában, "cserébe" az UEFA több időt ad számukra a bajos költségvetés és a pénzügyi fair play megsértése következtében fennálló helyzet rendezésére.

 

Ha a Milan valóban visszavonja jelentkezését, úgy az AS Roma automatikusan a csoportkörbe kerül, a selejtezőben pedig a Torino indulhatna - adott esetben pedig ők készülhetnének a DVSC, Kukesi kettős valamelyike ellen. Mivel az idő szorítja az olaszokat és az UEFA-t is, várhatóan a következő hetekben végleges döntés születik.

Legfrissebb híreink