Ferencváros: Makék drámája, öt légiósból csak egy örülhetett

Blazicéknak ezúttal nem jött a bravúr.

Forrás: fradi.hu

A FERENCVÁROS KÖZLEMÉNYE:

"Megkezdődtek a 2022-es katari világbajnokság selejtező-mérkőzései. A második játéknapon is több fradista játékosért szoríthattunk.

A szlovén válogatott az első fordulóban hazai pályán 1-0-ra legyőzte a világbajnoki ezüstérmes horvát nemzeti csapatot. Miha Blazicék ezúttal idegenben, Oroszország ellen léptek pályára. Belső védőnk (a képen középen) a horvát meccshez hasonlóan végig a pályán volt ezen a mérkőzésen is. A néhány nappal korábbi bravúr-győzelem után a szlovének, ha szoros meccsen is, de 2-1-re kikaptak az oroszoktól.

A bosnyák válogatott felkészülési mérkőzést vívott Costa Rica ellen. A kiegyenlített találkozón nem esett gól. Baloldali védőnk, Eldar Civic a kispadról figyelte az összecsapást.

Pénteken a horvát U20-as válogatott Törökország ellen vívott felkészülési mérkőzést. Támadónk, Roko Baturina csereként lépett pályára a meccsen, amit csapata 4-1-re megnyert.

A norvég válogatott azok után, hogy 3-0-ra legyőzte Gibraltárt, ezúttal a törököket fogadta. Csatárunk, a Gibraltár ellen élete első válogatott meccsén pályára lépő Tokmac Nguen ezúttal nem játszott, csapata pedig 3-0-ás vereséget szenvedett Törökországtól.

A szombati napon még szlovák középpályásunk, Róbert Mak volt érdekelt, aki hazája válogatottjával Máltát fogadta. Mak kezdőként lépett pályára, ám neki és csapatának nem sok oka volt az örömre, ugyanis északi szomszédunk csak 2-2-es döntetlent játszott a szigetországiakkal."

Legfrissebb híreink