nb1.hu

Felkészülés: szlovák ellenfelet vert a Mezőkövesd

Higgadt volt a kapu előtt Kuttor Attila együttese.

A világbajnoki szünet alatt sem pihennek az NB I-es csapatok. A Mezőkövesd együttese hazai pályán fogadta felkészülési találkozón a szlovák másodosztályú FC Komárnót.

ÍME, A KÖVESDIEK BESZÁMOLÓJA:

“Gólzáporos mérkőzésen 5-3-as sikert ért el együttesünk az FC Komárno ellen lejátszott felkészülési mérkőzésen.

A szlovák másodosztályú bajnokság 4. helyén álló Duna-parti gárdát látta vendégül csapatunk ma délután a Zsóry Edzőcentrumban. A zárt kapus felkészülési mérkőzésen már a találkozó elején vezetést szerzett együttesünk Drazic révén, az első negyedóra végén viszont egyenlítettek a vendégek Nguidjol 11-esből szerzett találatával. Labdarúgóink öt perccel később szintén 11-esből szereztek vezetést, Drazic higgadtan értékesítette a megítélt büntetőt. Az első félidő hajrájában megduplázta előnyét együttesünk, amikor is Bobál G. fejelt közelről a hálóba.

Kövesdi kapufával indult a második játékrész, majd az 52. percben szépítettek a látogatók; egy kapu előtti kavarodás végén Saláta talált a hálóba. Egy órányi játék után újra kétgólos előnyben volt együttesünk, amikor is egy formás kövesdi akció végén Selmani helyezett közelről a kapuba. Újabb hat perc elteltével ismét betaláltak a vendégek, Tóth G. fejelt a léc alá. A mérkőzés a 84. percben dőlt el, amikor is Prudnikov lépett ki remek ütemben a védők között és 12 méterről higgadtan a kapuba lőtt.”

A mérkőzés jegyzőkönyve:
Mezőkövesd Zsóry FC – KFC Komárno 5-3 (3-1)
Mezőkövesd, Zsóry Edzőcentrum, zárt kapus. Vezette: Karakó Ferenc
Mezőkövesd Zsóry FC I. félidő: Piscitelli – Vadnai, Lukic, Bobál D., Csontos, Karnitski, Nagy G., Besirovic, Molnár, Drazic, Bobál G.
Mezőkövesd Zsóry FC II. félidő: Ryabenko – Vajda, Pillár, Csontos (Csomós 85. p.), Lakvekheliani, Rabatin, Madarász, Selmani, Brtan, Prudnikov, Gíber. Vezetőedző: Kuttor Attila
Gólszerzők: Drazic 2, Bobál G., Selmani, Prudnikov, illetve Nguidjol, Saláta, Tóth G.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek