Európa-liga: Varga Roland a Fradi-drukkereket méltatta

Nyerőembernek bizonyult Oroszországban.

Forrás:

A Ferencváros csütörtök este újra megmérkőzik a CSZKA Moszkvával. A zöld-fehérek már bevették Moszkvát, és a drukkerek abban bíznak, hogy Lovrencsicsék a Groupama Arénában is győzedelmeskednek. 

Három fordulót követően Rebrov csapata négy ponttal áll a csoportjában, míg az oroszok eddig mindegyik meccsüket elvesztették. Varga Roland szerint az eddigi eredményekből nem szabad kiindulniuk.

"Jó csapatnak tartom, talán kissé csalóka is az eddigi szereplése. Ellenünk is megvoltak a helyzetei, ám szerencsére a játékosai egyet sem tudtak értékesíteni, így nyertünk" - nyilatkozta Varga, aki Oroszországban nyerőembernek bizonyult. "Nagyon boldog voltam, sokat jelentett a csapatnak és személy szerint nekem is az a gól. Bevallom, már annak is örültem, hogy a végén becserélt az edző" - fogalmazott a futballista.

Varga úgy gondolja, nehéz dolguk lesz csütörtökön, mivel ellenfelük biztosan szeretne visszavágni. A labdarúgó hozzátette, ezúttal is fontos szerepük lesz a drukkereknek.

 

"Mindig nagy támogatást ad, amikor a szurkolóink mögöttünk állnak, a buzdításra soha nem is lehetett panaszunk. Biztos vagyok benne, hogy ezúttal is sportszerű, remek hangulatot fognak teremteni, mindent beleadnak majd – akárcsak mi" - mutatott rá Varga.

 

A Ferencváros-CSZKA Moszkva mérkőzés csütörtök este 21 órakor kezdődik. 

Legfrissebb híreink