Európa-liga: rossz hírről számolt be a MOL Fehérvár edzője

Marko Nikolics nem becsüli le a liechtensteini ellenfelet.

Forrás:

A Fehérvár FC szerb vezetőedzője, Marko Nikolic nem vár gálameccset csütörtökön a liechtensteini Vaduz ellen az Európa-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén.

A szerb tréner szerdai székesfehérvári sajtótájékoztatóján azt hangsúlyozta, hogy a Vaduz nem becsülhető le, mivel jó és tapasztalt labdarúgók alkotják, csapatként pedig sajátos játékstílusban játszanak. Megjegyezte, nehéz mérkőzésre számít, amelyen maximális koncentrációra lesz szükség a sikerhez. Újságírói kérdésre elmondta, bármilyen különbségű győzelemmel elégedett lenne, amennyiben az ellenfél nem szerez gólt.
    

Nikolic megemlítette, hogy helyzetüket nehezíti Vinícius Paulo kiesése, akit térdsérülés miatt kedden megoperáltak Barcelonában, így várhatóan öt-hat hónapos kihagyás vár rá. Hozzátette, rajta kívül mindenki egészséges a keretben.
    

A Fehérvár zöld-foki szigeteki balhátvédje, Stopira 39. nemzetközi kupamérkőzésére készül az egyesület színeiben, ezzel a klub történetében a második helyen áll.
    
Stopira kijelentette, tovább szeretnének jutni. Úgy vélte, Európában már nincs könnyű ellenfél, ezért fegyelmezettség és harcos mentalitás szükséges céljuk eléréséhez.
    
A Fehérvár FC az első körben a montenegrói Zetát búcsúztatta 5-1-es összesítéssel, míg a Vaduz az izlandi Breidablikot múlta felül 2-1-es összesítéssel.
    
A Fehérvár FC-Vaduz összecsapás csütörtökön 20 órakor kezdődik a felcsúti Pancho Arénában, a visszavágót egy héttel később Liechtensteinben rendezik.

Fehérvár-Vaduz: rengeteg kérdés maradt a visszavágóra - NB1.hu

Az M4 Sport közvetítésében többször is elhangzott, hogy a visszavágót jövő csütörtökön, azaz augusztus 1-jén rendezik Liechtensteinben. Nem véletlen, hisz olyan 90 percen van túl mind a MOL Fehérvár, mind a Vaduz, ami minden kérdést nyitva hagyott.

 

Legfrissebb híreink