Európa-liga: óriási pech érte a Lokit

Nem biztos, hogy teljesül a játékos álma.

Forrás:

Épp kedden írtunk arról, hogy Bódi Ádámot csak egy hajszál választja el attól, hogy külföldre igazoljon. Nos a sors fura fintorának köszönhetően a légióskodásból valószínűleg semmi sem lesz, hiszen a debreceni játékosnak megsérült a bokája. Bódi biztosan kihagyja a Kukësi elleni EL-párharcot. A dvsc.hu így számol be a balszerencséről:
 

Európai topcsapat vinné a magyar válogatott futballistát? - NB1.hu

Állítólag közel a megegyezés.

"Sérülés miatt biztosan kihagyja a két FK Kukësi elleni El-selejtezőt a DVSC középpályása, Bódi Ádám, akinek a bokájával vannak gondok.
 
- A bokám folyamatosan fáj, és egy darabig biztosan nem tudok pályára lépni - osztotta meg honlapunkkal a rossz hírt Bódi Ádám. – Nagyon sajnálom, hogy ki kell hagynom az albánok elleni mindkét meccset. Vártam már, hogy valamelyik európai kupában ismét pályára léphessek a DVSC színeiben, hiszen az előző két szezonban nem szerepeltünk a nemzetközi porondon, és nagyon szerettem volna segíteni a játékommal. Korábban én is átéltem nagy pillanatokat a Lokival, bíztam benne, ezúttal is így lesz.
 
Középpályásunk az esetleges eligazolásáról is beszélt: - Egy sérülés soha nem jön jókor, de ez most a lehető legrosszabbkor jött, hiszen a nemzetközi szereplés mellett eleshetek egy külföldi szerződés esélyétől is. Több országból érdeklődtek irántam, lett volna lehetőségem egy másik bajnokságban futballozni, sajnos azonban ez a lehetőség egyelőre elúszni látszik. A napokban több orvossal konzultáltam, velük együtt keressük a legjobb megoldást, hogy minél hamarabb felépüljek."

Legfrissebb híreink