Eb2020: Cristiano Ronaldóék a Vasas pályáján - fotó

A középpályás elmondta, mire készülnek.

Forrás: Facebook/Selecoes de Portugal

Címvédésre készül a magyarokkal azonos csoportban szereplő portugál labdarúgó-válogatott a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon a középpályás Danilo Pereira szerint - jelezte az MTI.

A 29 éves futballista a pénteki sajtótájékoztatón azt mondta, meg akarják ismételni a 2016-os teljesítményüket, azt ugyanakkor elismerte, hogy nem lesz könnyű dolguk. "Büszkeséggel tölt el minket, hogy címvédőként vehetünk részt az Eb-n, de több csapat is esélyes a végső győzelemre" - jelentette ki a Paris Saint-Germain légiósa, és hangsúlyozta: nem egyénileg, hanem egységes csapatként akarnak eredményt elérni, a cél pedig a címvédés.

A portugálok jövő kedden a magyar válogatott ellen kezdik meg szereplésüket a kontinenstornán a Puskás Arénában, négy nappal később Münchenben a németekkel, június 23-án pedig - szintén Budapesten - a világbajnok franciákkal játszanak.

Eközben pénteken az Illovszky Rudolf Stadionban készültek, ahol a korábbi portugál válogatott kapusról, a csütörtökön elhunyt Nenóról is megemlékeztek. 

FRISSÍTÉS:

Legfrissebb híreink