Dárdai és Doll sem tudja

Tanácstalanság a négyzeten.

Forrás: City-Press via Getty Images

 

Mint arról korábban beszámoltunk, egy igen eseménytelen mérkőzésen 0-0-s döntetlen született vasárnap délután a berlini Olimpiai Stadionban a Hertha és a Hannover között. A találkozót követően mind Dárdai Pál, mind Thomas Doll értékelt. Közös pontjuk a tanácstalanság volt.

 

"Nehéz válaszokat találni a kérdésekre. Egész héten keményen dolgoztunk, de elhagyott minket a magabiztosságunk. Küzdöttünk, a lehetőségeink is megvoltak, hiába. Amint végre gólt tudunk szerezni, kijövünk a gödörből. A célunk az, hogy a szezon végéig annyi egységet begyűjtsünk, amennyi csak lehetséges" - fogalmazott a magyar tréner.

 

A korábbi ferencvárosi edző gárdája nyolc vereség után szerzett ismét pontot. "Nem tudom, örüljek-e ennek a döntetlennek. Jól védekeztünk, nem hibáztunk, ugyanakkor elöl képtelenek voltunk bármit is tenni - ez különösen fáj, hisz most el lehetett volna kapni a Herthát hazai pályán. A Bundesligában szeretnénk maradni, hat pont a hátrányunk az osztályozót érő hellyel szemben, és most felcsillant egy kis reménysugár. Fogalmam sincs, elég lesz-e..." - mondta. 

Legfrissebb híreink