Boca Juniors-River Plate: élő közvetítés

Szombat délben kezdtük a közvetítést, vasárnap este 10-kor végeztünk.

Forrás:

Boca-River 2-2
 
 
 
 
96.p.: Vége! Ha a visszavágón is döntetlen lesz, akkor 2x15 perc hosszabbítás lesz. Ha nem lesz még akkor sem döntés, jönnek a tizenegyesek. Az idegenben szerzett gólok nem számítanak.
 
 
90. p.: Sakk-mattig kijátszott ziccer, de Benedetto 10 méteres lövését a kivetődő Armani hatalmas bravúrral védi.
 
 
 
87. p.: Élesen jött a labda a Boca tizenhatosára,Pratto belecsúsztatott kissé jobbról, 13 méterről, Rossi azonban magabiztosan hárított.
 
 
 
84.p.: Jara is megsérült a Bocából. Ő is sírva hagyta el a pályát...
 
 
 
79. p.: Tévez elé sarkalnak egy zsugát, egyet tol rajta, majd 23-ról, centikkel bikázza a bal felső sarok mellé.
 
 
 
74. p.: Hatalmas a taktikai csata és a hangulat is. A visszavágó 24-én lesz a River oroszlánbarlangjában. Azon a meccsen sem lehetnek vendégszurkolók, de az a meccs is maga lesz az eksztázis, a pályán és a lelátón egyaránt. Magyar idő szerint este kilenckor lesz a kezdés. Közben megint van egy kis parádé a pályán. csak a sporira nem hallgat senki.
 
 
 
69.p.: Amikor a helikopter-felvételeket mutatják, eláll a lélegzetünk... Maga a stadion, annak szerkezete, a környék, a folyó...  La Boca, Buenos Aires szegénynegyede. A Rive Plate is itt lett nem messze megalapítva, de a vendégek idővel továbbálltak. Ez egyben az egyik legrégebbi negyed is, legfőképpen spanyol és olasz hajósok telepedtek itt le. Genovából jöttek a legtöbben. Miközben a múltba révedtünk, beállt a Bocába Carlos Tévez!
 
 
 
60. p.: A lassításból kiderült, a Prattóval felugró középső védő, Izquierdoz csúsztatott a saját kapujába, tehát még egy "ugyanolyan" gólt szerzett a Boca, ugyanabba a kapuba, de ennek csak kábé 25-en örülnek a létesítményben...
 
 
 
60. p.: Megint egyenlített a River! Jobbról, majdnem a felezővonaltól jöhettek szabadrúgással a vendégek. A beívelt labdát Pratto a kapunak háttal állva csúsztatta 9 méterről a jobb alsóba. Hasonló gólt ma már szerzett a Boca... 2-2
 
 
 
56. p.: Borre bikázta középre laposan a labdát, ám az ihletett formában védő Rossi kivetődve elcsípte a zsugát az ötösnél az érkezők elől.
 
 
48. p.: A Boca kezdte vagányabban a második játékrészt. Sokat segített nekik a 2. gól. Az első félidőben megilletődöttebbek voltak a hazaiak, akkor a River irányított az elején.
 
 
 
46. p.: Folytatódik a varázslat. 
 
 
 
45+2: p.: Szünet! Felfoghatatlan minden, ami történik! EZ A LABDARÚGÁS!
 
 
 
45+1: Csak remélni tudjuk, hogy nem szakad le a lelátó!
 
 
 
45. p.: Lélektanilag a legjobbkor szerzi meg újra a vezetést a Boca! Benedetto csúsztatott középről, 9 méterről a bal alsóba. A stadion felrobbant ismét, Pavon örült kábé a legjobban a gólnak!
 
 
40. p.: Most komolyan: Magyarországon lehet nézni belga 8. osztályú meccset, meg kábé a Mars-Vénusz pontvadászat előkészületi meccseit. Ezt viszont nem... 
 
 
 
39. p.: Megint mekkora foci!!!! A hibátlan támadás végén Martínez 14 méterről leadott föld-levegő rakétáját védte bravúrral Rossi, fél pillanattal később a Boca kapusa már verve volt, Borre azonban 13-ról a jobb alsó sarok mellé perdített.
 
 
 
36. p.: Gyönyörű góllal egyenlít a River! Pratto kapott remek labdát, lefutott mindenkit, majd 14-ről, a jobbösszekötő helyéről, laposan lőtte ki a jobb alsót. 1-1!
 
 
 
33. p.: Vezet a Boca! Felrobbant a stadion! Abila első lövését még védte a kapus, a kipattanóból viszont nem hibázott 6 méterről. 1-0
 
 
 
30. p.: Az angol szpíkerek el vannak ájulva az atmoszférától.
 
 
 
29. p.: Pavon nem képes feldolgozni, hogy megsérült. Az ember totális depresszióba zuhant, majd kábé szétveri a kispadot. Ez itt természetes, senki nem akad ki a dühkitörésen.
 
 
 
26. p.: Boca-dráma: Pavon nem tudja folytatni, szétveri a pálya talaját dühében. Kábé sírva hagyja el a pályát. Benedetto váltja.
 
 
 
24. p.: Meg is van az első kakaskodás. Pár lökdösődés a Boca térfelén a jobb oldalvonal mellett, nyakra fogás, fenyegetés, minden. Ilyenekért, errefelé, nem jár sárga. Amikor lehet, a Boca hívei dobálják a River-játékosokat. A hangosbemondó nem figyelmeztet semmire, nem kér sportszerű buzdítást.
 
 
 
23. p.: A Boca egyik legjobbjának, Pavonnak kellett ápolni a combját, de tudja folytatni a játékot. Carlos Tévez azért elment melegíteni.
 
 
 
16. p.: Rossi védte bravúrral Borre 7 méteres fejesét. Továbbra is a vendégek előtt vannak veszélyesebb lehetőségek.
 
 
 
10. p.:  Eddig jobb a River. Szabadrúgásból, szöglet utáni fejesből is szerezhetett volna gólt a vendégcsapat. A Boca most kezd magához térni.
 
 
 
 

null

null

 
19.14: Hamarosan tényleg kezdődik
 
 
 

 
 
 
19.09: A Boca Juniors
 
 
 

 
 
18.44: River-fanok, akik ugye nem lehetnek ott a meccsen
 

 
 
 
18.41: A Boca öltözője
 
 
 
17.59: Őrület
 
 
 

 
 
 
 
 
17.45: A River Plate!
 
 
 

 
 

 
 
 
17.44: Élő
 
 
 
15.44: Kis összeállítás tegnapról, a stadionon belülről
 
 
 

 
 
17.43: időjárásjelentés
 
 
 

 
 
15.37: Egyelőre tökéletes az időjárás és a pálya talaja is!
 
 

 
 
 
11.40: Nem létezik távolság
 
 
 

 
 
 
8.28: A Real-Barca hazájában, a legkomolyabb sportlap is kiemelten kezeli a meccsek meccsét
 
 

 
 
 
 

 
 
 

 
 
 
8.19: Kemény időjárás lesz ma is Argentína fővárosában
 
 

null

null

 
 
 

null

null

 
 
21.31: Holnap folytatjuk!
 
 
 
20.29: A legújabb hírek szerint holnap este 8-kor lesz az első meccs.
 
 
 
19.34: Hivatalos megerősítés
 
 
 
19.30: Az új jelentések szerint holnap igyekeznek pótolni.
 
 
 
19.15: Az argentin szpíkerek a meccs elmaradásáról beszélnek éppen!
 
 
 
19.01: A Boca öltözője
 
 
 
18.32: Reméljük, lesz meccs
 
 
 

null

null

 
 
18.16: Hihetetlen, hogy tényleg mindent közvetítenek!
 
 
 
18.09: Elindult a River a meccs helyszínére. A drukkereik ugye nem lehetnek ott az első meccsen, a visszavágóra a Boca fanjai nem mehetnek be.
 
 
 
 
 
18.07: Már csak a fanatikusok hiányoznak a lelátóról és a játékosok a pályáról.
 
 
 
16.14: 5 órával a kezdés előtt
 
 
 
14.23: A River Plate
 
 
 

 
 
14.21: A Boca Juniors
 
 
 
12.33: Az első meccs helyszíne
 
 
 
12.30: Kezdési időpontok
 
 

 
 

 
12.27: Az első stream-ötlet Zombori Zalántól, a Vasas volt válogatott játékosától érkezett, aki jelenleg már kiváló menedzser. Zombori a livetv.sx oldalon szokta figyelemmel követni a találkozókat!
 
 
12.20: Tegnap este jeleztük, hogy este kilenctől nem frissülne az nb1.hu, mert 20 éves fennállásunk során leállnánk két órára, hogy tiszta szívből szurkolhassunk a világ legnagyobb rangadóján. Egy Boca Juniors-River Plate alapból az, de pláne igaz a kijelentés akkor, amikor a két argentin gigász először csap össze egymás ellen a Libertadores-kupa döntőjében.
 
És ez eleve történelmi finálé lett volna, mert utoljára rendezik meg úgy a sorozat döntőjét, hogy két mérkőzés kell a trófea elhódításához. 
 
A mérkőzés iránt – amit sajnos egyetlen televíziós csatorna sem közvetít Magyarországon – hatalmas az érdeklődés, ezt „saját bőrünkön is tapasztaljuk”, ami megtisztelő számunkra.
 
Éppen ezért tisztelettel arra kérünk mindenkit, hogy segítsük egymást, hogy minél többen átélhessük a földöntúli csodát. 
 
Az lenne a tiszteletteljes kérésünk, hogy a Facebook-oldalunkon üzenetben küldjön nekünk stream-ötleteket mindenki, aki tud, hogy ebben a cikkben megoszthassuk a mérkőzés iránt érdeklődőkkel, de az is tökéletes segítség lenne, ha ennek a cikknek a Facebook-posztja alatt gyűlnének a javaslatok. A napi teendőink mellett igyekszünk majd azokat is megjeleníteni ebben a hírfolyamban.
 
Argentínában egész nap szokták közvetíteni a meccseket, szerény ám szívből jövő eszközeinkkel mi is igyekszünk így tenni.
 
Az első meccs a Boca arénájában lesz, a kezdés 21 óra, a visszavágót 24-én rendezik a River, szintén varázslatos otthonában. A két mérkőzésen – biztonsági okokból – nem lehetnek jelen vendégszurkolók.
 
Igyekszünk majd a meccsről szöveges tudósítást is közölni.

Legfrissebb híreink