BL: négy lehetséges ellenfél maradt a Fradinak

Hivatalos bejelentés.

Forrás: fradi.hu

A FERENCVÁROS NB1.HU-NAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYE:

"Korábban hírt adtunk róla, hogy az UEFA augusztus 9-én, vasárnap délben kisorsolja a Bajnokok Ligája első selejtezőinek párosításait. A Ferencváros a tavalyi nemzetközi szereplésének köszönhetően kiemeltként várhatja a sorsolást, mostanra pedig rövidült azon nem kiemelt csapatok listája, akikkel a Fradi szembenézhet az első körben.

Ez alapján ellenfelünk lehet a svéd Djurgardens, az izlandi KR Reykjavik, valamint a még augusztus 11-én lejátszandó északír Linfield és a koszovói Drita párharc győztese (utóbbi két csapat ekkor játssza az előselejtező döntőjét).

Sokat már nem kell várni arra, hogy fény derüljön első ellenfelünk kilétére: vasárnap délben kisorsolják a BL-selejtezők első körének párosításait, erről pedig élő közvetítéssel is jelentkezünk a Ferencvárosi Torna Club hivatalos weboldalán, a fradi.hu-n! Egy nappal később, hétfőn szintén 12.00-kor pedig a második kör ágrajzát is elkészítik, tehát az is kiderül, egy-egy első körös párharc győztese ki ellen folytathatja a selejtezőket.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, kivéve a BL playoffjában."

 

FRISSÍTÉS:

Megvan a Ferencváros ellenfele, részletek a linkre kattintva érhetőek el.

Legfrissebb híreink