BL: két válogatott biztos nem játszhat a Fradi ellen

Az egyik edző is pozitív lett, megvan a bírói csapat.

Forrás:

A Dinamo Kijev hivatalos Facebook-oldalán számolt be róla, hogy a két játékos (a válogatott kapus Georgij Buscsan és a szintén válogatott védő, Vitalij Mikolenko), valamint az erőnléti edző Vitalij Kuliba pozitív mintát adott az UEFA által kötelezően előírt Covid-19-teszten. Az érintettek jól vannak, önkéntes karanténban. A többiek tesztje negatív és készülnek Budapestre - vette észre az ulloi129.hu.

A honlap  további jelzése szerint: "Szlovák bírót jelölt ki az UEFA a Dinamo Kijev elleni BL-meccsre. Az UEFA ellenőr Szlovéniából érkezik az Üllői útra, a VAR csapat pedig német lesz.

A 36 esztendős Ivan Kružliak az elmúlt években folyamatosan kapott Bajnokok Ligája csoportmeccseket, az elmúlt három szezonban összesen nyolcat, a selejtezőkben pedig hétszer működött közre. Komoly Európa Liga tapasztalattal is rendelkezik, a kvalifikációs szakaszban kilencszer, a főtáblán 27-szer jelölte ki őt és csapatát az UEFA – az utóbbi években már a csoportkör utáni mérkőzésekre is küldték. Hazájában már száznál is több találkozón van túl, a Cseh-Szlovák szuperkupán is ő fújta a sípot legutóbb. Vendégbíróként volt Katarban, Moldovában és Szaúd-Arábiában is. A válogatott színtéren többször foglalkoztatták már EB- és VB-selejtezőkön is.

Rebrov is csábította, mégsem igazolt a Fradihoz a légiós - NB1.hu

 

Játékvezető: Ivan Kružliak (szlovák)
Határbírók: Tomaš Somolani (szlovák), Cyril Gringore (szlovák)
Tartalék: Boris Marhefka (szlovák)
VAR: Christian Dingert (német)
VAR asszisztens: Bibiana Steinhaus (német)
UEFA játékvezető ellenőr: Stavros Tritsonis (görög)
UEFA delegátus: David McDowell Zor (szlovén)"

FRISSÍTÉS:

21.07:

BL: a Dinamo Kijev keretet hirdetett a Fradi ellen - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink