BL: erre készül a Fradi Tábor

A drukkerek ismét pazar hangulatot fognak teremteni.

Forrás:

Néhány óra és megkezdődik a Fradi-Ludogorec BL-selejtező. A zöld-fehéreknél Isael és Szihnyevics sem léphet pályára eltiltás miatt, és Lanzafame szereplése is kérdéses, az olasz futballista sérüléssel bajlódik. 
 
A hiányzók ellenére a drukkerek bizakodnak. Jól fogytak a jegyek, így nem lenne meglepetés, ha a Groupama Arénában telt ház várná a két együttest. A Fradi Tábor is látványos koreográfiát álmodott meg a találkozóra. A Green Monsters Facebookon közzétett felhívását változtatás nélkül közöljük:
 
 

Rebrov már tudja, ki védi majd a Fradi kapuját - NB1.hu

 

"Szurkolótársaink! B-Közép!
 
Szerdán a BL selejtezőre ismét látvánnyal készülünk.  Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzetek és a B3-C1 szektorok felé is menjetek, mert általában ott van még hely. A látványelemekhez ne nyúljatok, ne menjetek el vele az adott helyről, majd jelezni fogunk ha használni kell.
 
Fontos, hogy a lépcsőkre is osztunk látvány elemeket, itt fokozottan figyeljetek, hogy onnan már ne menjetek el vele. A koreográfia után mindenki oda megy ahova szeretne.
 
Az előző napok posztjaival összhangban újítást vezetünk be. A szünetben és a meccs végén az elhelyezett dobozokba gyűjtjük össze a koreo anyagot. Kérjük, ezúttal ne dobáljátok le őket az első sorokba.
 
Figyeljétek az előénekesek utasításait, a pirotechnika használata TILOS!
 
Köszönettel: Green Monsters
 
Hajrá Fradi!"
 
 
 

Legfrissebb híreink