BL: a bolgár kulcsember szerint így üthetik ki a Fradit

Nem örült a sorsolásnak.

Forrás:

Szerdán már tétmeccs vár a Fradira, a zöld-fehérek a Ludogorec csapatát fogadják a BL-selejtezőben. A bajnokcsapat nem örült a bolgár ellenfélnek, ami nem is meglepő, hiszen a Ludogorec az utóbbi években több szép sikert is elért a nemzetközi porondon. Persze azt sem lehet állítani, hogy a Ludogorecnél pezsgőt bontottak volna akkor, amikor megtudták, hogy az FTC vár rájuk. 
 
A bolgár egylet csapatkapitánya, Szvetoszlav Djakov elmondta, komoly riválisnak tartja a Ferencvárost. Hozzátette, jelenleg mindkét alakulatnak 50 százalék esélye van a továbbjutásra. Djakov szerint, ha az odavágón elkerülik a vereséget, biztosan kiejtik Dibuszékat.
 

BL: ezektől a Fradi-játékosoktól tartanak a bolgárok - NB1.hu

Két futballistára is nagyon készülnek.

"Komolyan készülünk az első meccs előtt, kellemetlen, hogy ilyen komoly riválist kaptunk már az első körben, de ha jól akarunk szerepelni, akkor az ilyen csapatokon is át kell verekednünk magunkat. Fel fogunk készülni ezekre a meccsekre és remélhetőleg kiverjük őket. A magyar bajnokcsapatba sok pénzt invesztáltak. Nézzük meg mi lesz az első meccsen, utána jobban fogjuk látni az esélyeket, addig 50-50% a két csapat oddsza. A cél az, hogy ne kapjunk ki az első meccsen, Razgradban pedig megverjük őket, ebben biztos vagyok" - idézi Djakovot az ulloi129.hu.
 

Legfrissebb híreink